Η Vertu με τη Bentley θα κυκλοφορήσει σειρά πολυτελών smartphones

Ο γνωστός κατασκευαστής πολυτελών κινητών τηλεφώνων Vertu, υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη Bentley, τον γνωστό κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων. Από αυτή τη συνεργασία τους έχει οριστεί να κυκλοφορήσουν πέντε κινητά "Vertu for Bentley".
Το πρώτο κινητό από τις δυο εταιρείες θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο, και αργότερα θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα. Κάθε ένα από αυτά τα κινητά, όπως έχουν υποσχεθεί και οι δύο εταιρείες, θα συνοδεύεται από αυθεντικά, πολυτελή στοιχεία και υπηρεσίες της Bentley. Ενδεχομένως μπορούμε να περιμένουμε κάποιου είδους συνδεσιμότητα/ επικοινωνία μεταξύ των νέων κινητών και των αυτοκινήτων της Bentley (κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν μια ειδική εφαρμογή της Bentley με κάποιου είδους ψηφιακό βοηθό, και τις εφαρμογές Life και Certainly της Vertu).
Σε συνέντευξη τύπου ο Massimiliano Pogliani, Διευθύνων Σύμβουλος της Vertu, σχολίασε πως αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει τη Vertu να ενσωματωθεί πλήρως με το εμπορικό σήμα της Bentley. Επίσης, επεσήμανε πως τα κινητά θα σχεδιαστούν από ομάδα που θα αποτελείται και από τους δυο κατασκευαστές, καθώς η σχέση τους είναι πολύ βαθύτερη από την απλή χρήση των υλικών. Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τα "Vertu for Bentley" κινητά θα φανούν ιδιαίτερα ελκυστικά στους κοινούς πελάτες των εταιρειών που δίνουν μεγάλη βάση στα εκλεπτισμένα υλικά, τη μηχανική ακρίβεια και τη δεξιοτεχνία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment