Η νέα έκδοση 5.2 του Skype για το iPhone με αποστολή φωνητικού μηνύματος

Με την αναβάθμιση της εφαρμογής του Skype για iPhone στην έκδοση 5.2, η εταιρεία επανέφερε την υποστήριξη αποστολής φωνητικών μηνύματων καθώς και τα προφίλ, δυνατότητες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί στη προηγούμενη έκδοση του που κυκλοφόρησε το περασμένο μήνα.Με βάση τα σχόλια των χρηστών, η Microsoft αποφάσισει να επαναφέρει αυτές τις δυνατότητες. Σε ανάρτηση της στο επίσημο blog για το Skype, ανάφερε πως ακούει και καταγράφει το feedback των χρηστών της από τη στιγμή που βγήκε η νέα έκδοση Skype για iPhone και πως εργάστηκαν σκληρά προκειμένου να ενσωματώσει τις όποιες προτάσεις στη νέα έκδοση, όπως και έκανε.
Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για iPhone δε διαφέρουν και πολύ από αυτά της εφαρμογής για Android. Οι χρήστες μπορούν να στείλουν και να λάβουν φωνητικό μήνυμα το οποίο θα εμφανιστεί στη συνομιλία και το προφίλ του χρήστη είναι προσβάσιμο από το μενού δίνοντας πρόσβαση στους χρήστες σε λεπτομέρειες όπως στο όνομα Skype, στα γενεθλία, στη τοποθεσία κ.ά.
Επιπλέον, για την έναρξη μιας ιδιωτικής συνομιλίας, αρκεί να πατήσετε το όνομα της επαφής στη κεφαλίδα ενώ η προσθήκη περισσότερων ατόμων στη συνομιλία γίνεται από το μενού επιλέγοντας το "Προσθήκη συμμετεχόντων". Χαρακτηριστικά που υπήρχαν στην έκδοση 5.1 θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στην 5.2, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα διαγραφής και επεξεργασίας μιας συνομιλίας, καθώς και το φίλτρο επιλογής μίας επαφής για συνομιλία μόνο μέσω Skype.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment