Νέα υπηρεσία ΒΒest Unlimited και VPN Unlimited

Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση του προγράμματος συμβολαίου για επαγγελματίες και εταιρίες «BBest Unlimited» καθώς και της υπηρεσίας «VPN unlimited» με ισχύ απο 22 Φεβρουαρίου 2010.
Το πρόγραμμα «BBest Unlimited» απευθύνεται σε επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και εταιρίες και προσφέρει στον συνδρομητή απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία με μόνο 10 ευρώ το μήνα. Το νέο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο τόσο για υφιστάμενους όσο και για νέους συνδρομητές.
Πρόγραμμα BBest Unlimited: Μηνιαίο πάγιο 10 Ευρώ,Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις
Κόστος έθνικών κλήσεων 0,2285 ευρώ,Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 45 δευτερόλεπτα
Επίσης η υπηρεσία «VPN Unlimited» θα είναι διαθέσιμη για τα προγράμματα BBest Flexy και το Benefit Basic δίνοντας την δυνατότητα στους συνδρομητές να έχουν και στα εν λόγω προγράμματα απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μόνο από 7 το μήνα επιπλέον. Ακολουθεί πίνακας με τις τιμές ανά πρόγραμμα αναλυτικά:
Πρόγραμμα Benefit Basic: Μηνιαίο πάγιο υπηρεσίας VPN Unlimited 16 ευρώ
Απεριόριστες Εθνικές κλήσεις
Πρόγραμμα BBest Flexy 60, BBest Flexy 100, BBest Flexy 200, BBest Flexy 300, BBest Flexy 400 και BBest Flexy 600:
Μηνιαίο πάγιο υπηρεσίας VPN Unlimited 7 ευρώ
Απεριόριστες εθνικές κλήσεις
Τέλος παύουν να διατίθενται εμπορικά το πρόγραμμα Benefit Plus και η υπηρεσία Free VPN. Ως προς τον τρόπο χρέωσης και τις λοιπές χρεώσεις και υπηρεσίες ισχύει ο εκάστοτε δημοσιευμένος τιμοκατάλογος εταιρικών προγραμμάτων και υπηρεσιών. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.wind.com.gr.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment