Tο νέο κορυφαίο Nokia Lumia 920 με Windows Phone 8

H Nokia σνομπάρισε τη διεθνή έκθεση IFA που ολοκληρώνεται σήμερα στο Βερολίνο και παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο τη νέα της ναυαρχίδα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, προφανώς ελέω Microsoft.
Το νέο κορυφαίο smartphone της εταιρείας, Lumia 920 έχει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως αναμενόταν άλλωστε. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 που χρονίζεται στο 1,5GHz, οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 768x1280 pixel, μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 2.000mAh και φυσικά τρέχει τα ολοκαίνουρια Windows Phone 8.
Η οθόνη του νέου Lumnia, "Pure Motion HD+", σύμφωνα με την εταιρεία είναι ένα πολύ δυνατό του σημείο και σημείωσαν πως είναι, η ταχύτερη και φωτεινότερη οθόνη υψηλής ανάλυσης που τοποθετήθηκε ποτέ σε κινητό. Επίσης σημείωσαν τη δυνατότητά της να προσαρμόζεται στο φως της ημέρας ως προς τη φωτεινότητα και τη χρωματική απόδοση, ενώ μπορεί να χρησιμοποηθεί και από κάποιον που φοράει γάντια.
Το Lumia 920 θα διατεθεί σε διάφορα ζωντανά χρώματα, εκτός των γκρι, λευκού και μαύρου και είναι κατασκευασμένο από ένα κομάτι polycarbonate.
Η κάμερα του νέου κορυφαίου Lumia έχει ανάλυση 8,7 megapixel έχει σταθεροποιητή εικόνας για καλύτερες φωτογραφίες και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, νέο περιβάλλον χρήσης, ενώ μπορεί να βιντεοσκοπήσει σε Full HD ανάλυση 1080p. Το highlight του νέου Lumia όμως, είναι η δυνατότητά του να φορτίζεται ασύρματα, ακολουθώντας το πρότυπο της τεχνολογίας Qi, απλώς ακουμπώντας το στην κατάλληλη επιφάνεια
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment