Samsung Galaxy S4, τον Φεβρουάριο 2013

Αν ισχύουν όσα διαβάζουμε, το νέο Samsung Galaxy S4 θα είναι έτοιμο για παρουσίαση στο κοινό τον Φεβρουάριο 2013. Ναι, σχεδόν 9 μήνες μετά την παρουσίαση του Samsung Galaxy S3 οι Κορεάτες σχεδιάζουν να ρίξουν στην αγορά ένα ολοκαίνουριο τηλέφωνο με μεγαλύτερη οθόνη 5 ιντσών και μικροαλλαγές στο design. Σκοπός της παρουσίασης του νέου Samsung Galaxy S4 είναι η ανανέωση της σειράς Galaxy S και φυσικά ο ανταγωνισμός από το iPhone 5.
Τί θα κάνει η Samsung για να ευχαριστήσει τους κατόχους Samsung Galaxy S 3 που θα δουν το νέο high end κινητό να είναι “παλιό” μέσα σε 9 μήνες, θα περιμένουμε να δούμε. Όπως και πότε θα βγει στην αγορά το Android 4.1 update για τα Samsung Galaxy S3. Προς το παρόν όλο το ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στο Samsung Galaxy S4 και το Mobile World Congress το 2013.
Μεγαλύτερη οθόνη 5 ιντσών, νέο Android και νέο hardware είναι σίγουρα μέσα στις βελτιώσεις. Οι αλλαγές στο γενικό design δεν θα είναι τρομερές για να διατηρηθεί ο χαρακτήρας της σειράς Galaxy S αλλά παράλληλα φανεί ότι κάτι αλλάζει. Αν τελικά η Samsung χρησιμοποιήσει τους επεξεργαστές Exynos σε όλα τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S4 ή ακολουθήσει στρατηγική Galaxy S3 με Exynos και Snapdragon μένει να το δούμε. Προς το παρόν το Samsung Galaxy S4 δεν είναι τίποτα περισσότερο από πληροφορίες και φήμες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment