HTC Desire X, οικονομικό, προσιτό και όμορφο Android 4.0

Ένα νέο ακόμα Desire έρχεται να καλύψει το κενό της αγοράς. Το νέο HTC Desire X είναι το γνωστό HTC Proto που κυκλοφορούσε αυτές τις μέρες ως η άγνωστη συσκευή από HTC. Με Android 4.0 και dual core Qualcomm επεξεργαστή στο 1GHz το HTC Desire X δεν φωνάζει για τις δυνατότητες του αλλά για το γεγονός ότι είναι παρόν και μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις ανάγκες του χρήστη χωρίς να είναι πύραυλος. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποίησε η HTC είναι ο Snapdragon S4 Play, μια γενιά πίσω από τα high end chips του σήμερα αλλά με 768MB RAM τα καταφέρνει μια χαρά.
HTC Desire X, μικρό αλλά όχι και τόσο
Ο κάτος του HTC Desire X θα χρησιμοποιήσει το Android 4.0 και θα εκμεταλλευτεί όλα τα ηλεκτρονικά μέσα από την Super LCD οθόνη των 4 ιντσών με ανάλυση 480 x 800 pixel με το ίδιο φινίρισμα που χρησιμοποιεί το HTC One X αλλά σαφώς χαμηλότερη ανάλυση για μικρότερο κόστος.
Η κάμερα περιορίζεται στα 5 megapixel ανάλυση χωρίς ιδιαίτερες χάρες ενώ ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει microSD κάρτες για να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο του HTC Desire X που βγαίνει από το κουτί με μόλις 4GB ενσωματωμένης μνήμης αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει και 25GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου δωρεάν στο Dropbox, δώρο από την HTC για σένα.
Η μπαταρία του Desire X έχει χωρητικότητα 1650mAh, νούμερο ιδιαίτερα ικανοποιητικό για αυτό το μέγεθος κινητού αλλά δεδομένου του επεξεργαστή ίσως αποδειχθεί όχι αρκετό. Περιμένουμε φυσικά τα επίσημα νούμερα από την HTC για τον χρόνο ομιλίας, χρόνο αναμονής και αναπαραγωγής μουσικής / βίντεο.
Φθηνό και έτοιμο για δράση, αυτό είναι το HTC Desire X
Η τιμή του HTC Desire X παραμένει άγνωστη προς το παρόν αλλά αναμένεται να κινηθεί χαμηλά δεδομένων των δυνατοτήτων του κινητού αλλά και των μοντέλων της σειράς HTC One που πρέπει να προστατευτούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Desire X είναι φτηνιάρικο αλλά προσιτό για όσους δεν έχουν να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για να αποκτήσουν σημαντικά ταχύτερους επεξεργαστές, πολύ καλύτερη κάμερα και οθόνη με HD ανάλυση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά του HTC Desire X δεν είναι προηγμένα. WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS και σύνδεση με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ταχύτητες HSDPA, 7.2 Mbps και HSUPA, 5.76 Mbps για download και upload αντίστοιχα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έχετε μεγάλο πακέτο δεδομένων και περιμένετε να το ξοδέψετε με υψηλές ταχύτητες μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Όχι πως 7.2 Mbps download ταχύτητα είναι λίγα αλλά αυτό είναι το θεωρητικό μέγιστο που μπορεί να φτάσει το HTC Desire X σε αντίθεση με το διπλάσιο ή τριπλάσιο άλλων μοντέλων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment