Το νέο iPod touch, Retina οθόνη 4 ιντσών, dual core A5 με Siri

Το iPod touch μεγάλωσε, έγινε πιο έξυπνο και πιο δυνατό αλλά ταυτόχρονα μίκρυνε. Η Apple φέρει στο νέο iPod touch την ολοκαίνουρια οθόνη Retina Display 4 ιντσών dual core A5 επεξεργαστή για ακόμα καλύτερα γραφικά και επιδόσεις. Τα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν Bluetooth 4.0, WiFi 802.11n dual band (2.4GHz και 5GHz) μαζί με υποστήριξη για Nike+ σε ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις 88 γραμμάρια.
Νέα είναι και η iSight κάμερα 5 megapixel με φλας που χρησιμοποιεί το iPod touch, με δυνατότητα για καταγραφή βίντεο 1080p και Panorama. Η κάμερα για FaceTime έχει αναβαθμιστεί και αυτή σε HD 720p ενώ προσφέρεται η δυνατότητα για καλύτερη σταθεροποίηση της εικόνας (video stabilization).
Retina Dsiplay και dual core A5
Μαζί με το νέο iPod touch έρχεται το Lightning, το νέο βύσμα σύνδεσης με τον υπολογιστή αλλά και τα νέα ακουστικά Apple EarPods που πλέον συνοδεύουν όλη την σειρά των νέων Apple προϊόντων.
Η χρήση του Lightning connector επέτρεψε στην Apple να μειώσει το πάχος του νέου iPod touch στα 6.1 χιλιοστά και να διατηρήσεις τις επιδόσεις της μπαταρίας σε υψηλά επίπεδα. Η αναπαραγωγή μουσικής φτάνει τις 40 ώρες και η απαναραγωγή βίντεο τις 8 ώρες. Για γρήγορη φόρτιση με περίπου το 80% της μπαταρίας γεμάτο, το νέο iPod touch χρειάζεται 2 ώρες ενώ για πλήρη φόρτιση στο 100% η μπαταρία απαιτεί 4 ώρες στην πρίζα.
Siri στο εξυπνότερο iPod touch
Τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και το iOS 6 επιτρέπουν στην Apple να φέρει το Siri στο iPod touch. Πληροφορίες, κρατήσεις, καιρός κλπ από το νέο αγαπημένο και εξυπνότερο βοηθό του iOS τώρα διαθέσιμες σε ακόμα περισσότερες iOS συσκευές.
Στο πίσω μέρος του νέου iPod touch και κάτω αριστερά, υπάρχει πλέον ένα μικρός γάντζος για την χρήση του iPod touch loop. Πρόκειται για ένα μικρό λουράκι που ασφαλίζει το iPod touch στο χέρι όπως συμβαίνει με τις φωτογραφικές μηχανές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment