LG Optimus L3 Dual και LG T3 Dual

Η LG Electronics παρουσιάζει δύο νέες Dual SIM συσκευές, το LG Optimus L3 Dual και το LG T3 Dual. Το LG Optimus L3 Dual μοιράζεται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το LG Optimus L3, με κυριότερη διαφορά τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM, ενώ το LG T3 Dual αποτελεί μία λύση που θα ικανοποιήσει όσους επιθυμούν ένα προσιτό κινητό τηλέφωνο με τη χρήση δύο καρτών SIM.
Το LG Optimus L3 Dual αποτελεί μέλος της οικογένειας των συσκευών της σειράς L της LG, καθώς φέρει όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας L-style.
Ο minimal τετράγωνος σχεδιασμός και τα μεταλλικά μέρη τονίζουν το μοναδικό στυλ του LG Optimus L3 Dual. Η χρήση τεσσάρων capacitive πλήκτρων, σε αντίθεση με τα δύο του LG Optimus L3, κάνουν την εμπειρία χρήσης ακόμη καλύτερη παρέχοντας μεγαλύτερη ευκολία.
Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το LG Optimus L3 Dual είναι η δυνατότητα που παρέχει για χρήση δύο καρτών SIM, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα στυλάτο smartphone με δύο διαφορετικά νούμερα ταυτοχρόνως.
Διευρύνοντας τις επιλογές για τους καταναλωτές, η LG διαθέτει στην ελληνική αγορά και το LG T3 Dual που αποτελεί την προσιτή επιλογή συσκευής με δύο κάρτες SIM. Με touch οθόνη 3,2 ιντσών και smart widgets Social Media από την LG για εύκολη πρόσβαση στα Social Media, το LG T3 Dual έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος από ένα κομψό κινητό τηλέφωνο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment