LG Optimus VU 2, με Snapdragon S4 και οθόνη 5″

Η LG, 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του LG Optimus Vu ανακοινώνει τον διάδοχό του, το LG Optimus Vu 2. To LG Optimus Vu 2 ανήκει στην κατηγορία των tabletphones ή phablets όπως μερικοί τα ονομάζουν, μια κατηγορία που πρώτη η Samsung με το Galaxy Note δημιούργησε. Το LG Optimus Vu 2 δεν ανακαλύπτει από την αρχή την κατηγορία των phablets αλλά έχει ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως θα δούμε παρακάτω.

SNAPDRAGON S4 CPU, 2GB RAM, ANDROID 4.0


Το LG Optimus Vu 2, έχει οθόνη στις 5 ίντσες με ανάλυση 1024 x 768 και αναλογία 4:3 τεχνολογίας IPS. Ο επεξεργαστής του είναι ο dual-core Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 στο 1.5GHz, η μνήμη RAM στα 2 GB ενώ από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά δεν απουσιάζουν Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, WiFi Direct, Miracast, NFC chip, microUSΒ καθώς και υποστήριξη για DLNA.
Η μπαταρία του είναι στα 2150mAh, αποσπώμενη με δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση. Διαθέτει δύο κάμερες, μια πίσω στα 8 megapixel και μια εμπρός στα 1.3 megapixel για βίντεο κλήσεις. Φυσικά, το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.0 (ICS) ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες στην Κορέα με τιμή τα 670 ευρώ ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν έρθει στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment