Windows phone 8 το φθινόπωρο λόγω Win8

Σύμφωνα με την καλά πληροφορημένη Mary Jo Foley, που γράφει τα πάντα για τη Microsoft στο ZDNet, φαίνεται ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού Windows Phone θα δοθεί στους κατασκευαστές τον Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει πως αποκλείεται να κυκλοφορήσουν Windows Phone 8 συσκευές στην παγκόσμια αγορά μέχρι τον Νοέμβριο.
Θα πείτε… ε και; Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι. Μην ξεχνάμε πως οι συνεργάτες της Microsoft, όπως η Nokia, η HTC, ή η Samsung, αναγκάζονται, μέχρι τον Νοέμβριο, να πουλάνε συσκευές που ήδη θεωρούνται «παρωχημένες», όσο όμορφες και χρηστικές κι αν είναι, καθώς καμία από αυτές δεν θα αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση.
Και δεν σκεφτόμαστε τόσο τις άλλες εταιρείες, αλλά περισσότερο την Nokia που είχε τραγικά αποτελέσματα για το περασμένο εξάμηνο, σημειώνοντας απώλειες περισσότερες του 1 δισεκατομμυρίου και που η ύπαρξή της, βασίζεται στην συνεργασία της με τη Microsoft πια.
Κι εντάξει, έχουμε πληροφορίες ότι 5-6 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Nokia World, η Φινλανδική εταιρεία θα μας δείξει κάτι «amazing» και το πιστεύουμε. Και το περιμένουμε. Εν τω μεταξύ όμως; Τι θα γίνει τον Οκτώβριο όταν θα παρουσιάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 3ο τρίμηνο του 2012;
Πηγή: ZDNet
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment