Asha Touch γεμάτα παιχνίδια για τη Nokia

Συνολικά, 22 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στις συσκευές Asha από την NAMCO BANDAI Games Inc και την NAMCO BANDAI Games Americas Inc. συμπεριλαμβάνοντας τα κλασσικά:
-PAC-MAN
- Flight Control
- SOULCALIBUR
- ACE COMBAT NORTHERN WINGS
- Final Fantasy
- RIDGE RACER Drift
- BRAIN EXERCISE with Dr. Kawashima
- GALAGA Special Edition
Τα παιχνίδια κοστίζουν από 0,80 έως 2,42 ευρώ. Οι λάτρεις του mobile gaming θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν παιχνίδια χωρίς πιστωτική κάρτα, χάρη στα συμφωνητικά άμεσης πληρωμής της Nokia με 145 παρόχους.
Ο James Kucera, head of mobile στη NAMCO BANDAI Games America Inc., δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τη Nokia αποδεικνύει την δυναμική της εταιρείας μας καθώς και την ηγετική της θέση στη βιομηχανία του mobile gaming, ενώ δείχνει την αμοιβαία αποφασιστικότητά μας να φέρουμε παιχνίδια σε όλους τους χρήστες κινητών παγκοσμίως».
Αυτές οι πιο πρόσφατες συσκευές παρέχουν μία πλούσια εμπειρία, παρόμοια με εκείνη των smartphone στους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν να απελευθερωθούν από τα υπερβολικά κόστη κατανάλωσης δεδομένων και τη μικρή διάρκεια της μπαταρίας.
Οι συσκευές προσφέρουν μία νέα, πλήρως επανασχεδιασμένη user interface εμπειρία αφής, συνδυάζοντας την αποδεδειγμένα εύκολη στη χρήση τεχνολογία της Nokia με καινοτομίες ψηφιακού σχεδιασμού, ειδικά δημιουργημένες για αυτό το σκοπό.
Το όμορφο Nokia Asha 311 είναι μία γρήγορη και εύκολη συσκευή με οθόνη αφής, 3.5G χωρητικότητα και επεξεργαστή 1GHz για μία σπουδαία εμπειρία Internet. Το λαμπερό και μοντέρνο Nokia Asha 305 είναι ένα διασκεδαστικό και οικονομικό κινητό, το οποίο διαθέτει την αποκλειστική, εύκολη στην εναλλαγή dual SIM, ενώ το Nokia Asha 306 είναι μία συσκευή με μία κάρτα SIM και αποτελεί την πιο οικονομική Wi-Fi συσκευή της Nokia μέχρι σήμερα.
Το Nokia Store έχει ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια downloads. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, το 42% των downloads από το Nokia Store έγινε στις συσκευές Asha καθώς και σε άλλες συσκευές Nokia που βασίζονται στο οικοσύστημα Java.
Μόλις ένα χρόνο πριν, το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 10%. Επίσης, υπάρχουν 411 Nokia developers με εφαρμογές που έχουν επιτύχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο downloads. Εκτός αυτού, το India Games και το Pico Brothers έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια downloads.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment