Google και Samsung συμμαχούν εναντίον της Apple

Η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει, όχι μόνο επειδή η Apple φαίνεται να κερδίζει έδαφος εναντίον της Samsung αλλά γιατί Google και Samsung συμμαχούν για να αντιμετωπίσουν την Apple. Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν και οι The Korea Times έχουν σωστές πηγές, τότε σύντομα θα δούμε το Google και την Samsung να κινούνται μεθοδικά εναντίον της Apple με κοινή στάση και σκοπό να αντικρούσουν της επιθέσεις του Cupertino στο Android. Είναι πολύ πιθανό το Google να συμφωνήσει και με την HTC στην ίδια στρατηγική και στάση εναντίον της Apple.
Προς το παρόν μια συμφωνία μεταξύ Google και Samsung έχει νόημα γιατί οι Κορεάτες όχι μόνο έχουν κατασκευάσει το Google Galaxy Nexus αλλά είναι και ο μεγαλύτερος παραγωγός Android κινητών. Το Google έχει κάθε συμφέρον να προστατέψει την Samsung γιατί με αυτό τον τρόπο προστατεύει το Android και άρα τα δικά του συμφέροντα. Μην ξεχνάμε ότι η Samsung αναμένει να πουλήσει 10 εκατομμύρια Galaxy S 3 αυτό τον μήνα ενώ στο τέλος Ιουλίου έχει να αντιμετωπίσει την Apple στο δικαστήριο μετά από 3 συνεχόμενες αρνητικές για την εταιρεία αποφάσεις δικαστηρίου που φέρνουν την Apple σε πλεονεκτική θέση.
Οποιαδήποτε βοήθεια στην Samsung από το Google και κοινή στρατηγική εναντίον της Apple είναι προς το συμφέρον και των δύο εταιρειών και φυσικά του Android.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment