Ανακοινώθηκε η έκδοση CM10 για το Android 4.1 Jelly Bean

Η ομάδα CyanogenMod έχει καταφέρει να δώσει ζωή σε δεκάδες συσκευές Android που διαφορετικά θα είχαν βρεθεί εδώ και καιρό στην αφάνεια. Μετά την ανακοίνωση του Android 4.1 Jelly Bean, η δημοφιλής ομάδα ανακοίνωσε την δικής της έκδοση που θα βασίζεται στο νέο λειτουργικό, με το όνομα CM10.
Σε αντιστοιχία με την Google που προχωράει κατά ένα γράμμα του αλφαβήτου σε κάθε νέα έκδοση Android, η CyanogenMod ROMs προχωράνε κάθε φορά κατά ένα νούμερο. Το J είναι το 10 γράμμα του αλφαβήτου και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να μην ονομάζεται CyanogenMod 10 η νέα έκδοση της Custom Rom.
Εκτός από το όνομα, ανακοινώθηκε επίσης η υποστήριξη σε όσες συσκευές έχουν μνήμη RAM 512MB και πάνω, ενώ τονίστηκε ότι το διάστημα που θα χρειαστεί για την κυκλοφορία του CM10 θα είναι σαφώς πολύ μικρότερο από εκείνο που χρειάστηκε για να φτάσουμε στην stable έκδοση CM9 (ακόμα μάλιστα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αναμένεται σύντομα).
Από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η stable έκδοση του CM9, η ομάδα θα επικεντρωθεί μόνο στην ανάπτυξη των CM7 και CM10, καθώς θεωρεί ως μια απλή συνέχεια τη νέα έκδοση, η οποία θα βασίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στην έκδοση 9.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment