Facebook smartphone από την HTC χωρίς τέλος..

Ένα δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg ξεκίνησε και πάλι τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο να δούμε μέσα στην επόμενη χρονιά ένα Facebook smartphone, με το «κοινωνικό δίκτυο» να συνεργάζεται με την Ταϊβανέζικη HTC. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε Facebook phone, καθώς η ίδια η HTC είχε κυκλοφορήσει το όμορφο Cha Cha, αλλά δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο. Μιλάμε για το ενδεχόμενο να δούμε ένα smartphone που θα έχει customized Facebook λειτουργικό, μάλλον βασισμένο σε Android.
Το δημοσίευμα δεν είναι αρκετά αναλυτικό στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν, όπως το hardware της νέας συσκευής. Αντίθετα, απλά μιλά για το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας ενός Facebook τηλεφώνου κάπου στα μέσα της επόμενης χρονιάς, το οποίο δεν θα έχει απλά μία Facebook εφαρμογή, αλλά οι άνθρωποι της Apple και άλλων εταιρειών που έχει προσλάβει ο Mark Zuckerberg θα φτιάξουν ένα Facebook λειτουργικό γι αυτή.
Το Bloomberg επίσης επιβεβαιώνει πως οι δύο εταιρείες, σχεδίαζαν την κυκλοφορία της συσκευής μέσα στο 2012, αλλά δεν θα προλάβουν τελικά να ικανοποιήσουν αυτό τον στόχο. Το θέμα είναι το εξής: Θα αγοράζατε ένα Facebook phone; Πόσο και γιατί;
Πηγή: The Verge
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment