Nokia Windows phone 8 γιατί το θέλει πολύ...

Μετά τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2012, η Nokia δια στόματος Stephen Elop δήλωσε ότι η εταιρεία θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει το πρώτο Windows Phone 8. Ο CEO της Nokia είπε χαρακτηριστικά:
One signal [of what is coming] is that on the number of occasions when Windows Phone 8 has been demonstrated it has been on a Nokia device. We have a close relationship that is unlike what anyone else has with Microsoft
Αν τα λεγόμενα του Elop έχουν κάποια βαρύτητα ως CEO της Nokia και σημαντικότατος σύμμαχος της Microsoft, η Nokia θα είναι η πρώτη εταιρεία με Windows Phone 8 κινητό στην αγορά με HTC και Samsung να ακολουθούν. Αυτό σημαίνει ότι για ακόμα μια φορά η Microsoft θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ασχολείται το ίδιο με όλους τους συνεργάτες που έχει επιλέξει ή θα σπρώχνει την Nokia αφήνοντας πίσω τις άλλες εταιρείες.
Προς το παρόν θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για την επίσημη παρουσίαση των Windows Phone 8 και του πρώτου Nokia κινητού με το ολόφρεσκο λειτουργικό. Αν θέλετε να μάθετε τι έρχεται στα Windows Phone 8, ο αναλυτικός οδηγός περιέχει όλα τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
Η Nokia πρέπει να πετύχει με τα Windows Phone 8 γιατί η εταιρεία δεν αντέχει άλλα άσχημα τρίμηνα και μαύρες τρύπες που ρουφάνε λεφτά αντί να παράγουν κέρδος. Η Microsoft με την σειρά της έχει στοιχηματίσει το μέλλον της εταιρείας στα Windows Phone 8 που δένουν αρμονικά με το cloud και τα Windows 8 σε desktop, laptop και Microsoft Surface tablet.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment