Modbook Pro, άρωμα από το OS X σε tablet

Πως θα σας φαινόταν η μετατροπή ενός MacBook Pro σε ένα πρώτης τάξεως tablet ικανό να τρέξει ατόφιο το OS X ; Aν έχετε εντυπωσιαστεί μόνο και μόνο με την ιδέα, θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικότητα εξαιτίας μια εταιρίας με το όνομα Modbook Inc και το προϊόν της με το όνομα Modbook Pro. Πάμε να δούμε όμως τι κρύβει το Modbook Pro μέσα του.
To Modbook Pro, όπως δηλώνει η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία, έχει το ίδιο ακριβώς hardware με ένα MacΒook Pro 13,3″ τοποθετημένο όμως σε ένα σασί για tablet, η οθόνη του Modbook Pro είναι αφής με υποστήριξη για stylus ενώ χρησιμοποιεί digitizer της Wacom επιτυγχάνοντας βαθμό 512 στην ευαισθησία, αριθμός που ξεπερνάει οποιοδήποτε άλλο tablet υπάρχει εκεί έξω. Tο υπόλοιπό hardware περιλαμβάνει 2.5GHz dual core Intel i5 επεξεργαστή, έως 16GB RAM, 2.5–inch SATA drive (επιλογή για μέχρι 1TB HDD ή 960GB SSD), DVD burner, κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4000, Wi-Fi και Bluetooth. Εξωτερικά συναντάμε μια θύρα Ethernet, θύρα FireWire 800, USB 3.0, Thunderbolt, υποδοχή για κάρτες μνήμης SDXC και για τον ήχο line in/out.
Το Modbook Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του 2012, για την τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι στιγμής όμως κάτι μου λέει όμως πως θα είναι αρκετά τσουχτερή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment