HTC Accord και HTC Rio, τα νέα Windows Phone 8

Έτοιμη για δύο νέα κινητά με Windows Phone είναι η HTC, ώστε να καλύψει την μεσαία κατηγορία με το HTC Accord και την μικρή κατηγορία με το HTC Rio. Τα νέα κινητά λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με την επίσημη παρουσίαση των Windows Phone 8 από την Microsoft μετά το καλοκαίρι και θα βρίσκονται πιο χαμηλά από το νέο HTC Zenith, το high end Windows Phone 8 κινητό της HTC που αναμένεται την ίδια περίοδο.
Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, το HTC Accord θα έχει Superl LCD 2 οθόνη 4.8 ιντσών με ανάλυση HD 720p, κάμερα 8 megapixel, 1GB RAM, NFC, dual core επεξεργαστή και ηλεκτρονικά για σύνδεση με δίκτυα HSPA+ για ταχύτητες download που φτάνουν μέχρι και 42Mbps.
Το μικρό HTC Rio θα βγει σητνα γορά με οθόνη 4 ιντσών και ανάλυση 800 x 480 pixel, με κάμερα 5 megapixel, 512MB RAM και ηλεκτρονικά που θα υποστηρίζουν ταχύτητες download μέχρι και 14.4Mbps σε δίκτυα HSPA.
Υπομονή για να δούμε τα HTC Zenith, HTC Accord και HTC Rio στα ράφια των καταστημάτων με τις τιμές του. Ο διαχωρισμός που κάνει η HTC σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις φαίνεται σωστός ώστε η επιλογή ανάμεσα σε ένα από τα τρία κινητά να είναι εύκολη. Το μόνο κοινό θα είναι τα Windows Phone 8 και το λογότυπο HTC στο πίσω μέρος.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment