Multi USB adapter για συσκευές Android

Το USB Reader/Dock Station της Sanwa συνδέεται σε συσκευές Android και μας προσφέρει θύρες USB, micro USB όπως και δύο αναγνώστες καρτών μνήμης SD. Στη συσκευή της Sanwa μπορείτε να συνδέσετε επίσης πληκτρολόγια, controllers και φορητούς scanners.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ GADGETS ΤΩΡΑ ΑΠΌ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Μια νέα σειρά από τη Logitech μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται να μας κάνει να χαρούμε τις δυνατότητες του tablet ή του smartphone μας, ακόμα περισσότερο.
Είτε είσαι χρήστης λειτουργικού Android, είτε iOS η Logitech φρόντισε για σένα και σου προσφέρει ένα νέο ασύρματο κιτ για να απολαύσεις τις δυνατότητες του smartphone ή του tablet σου στο έπακρο. Πρόκειται για τη νέα σειρά που αποτελείται από τα Logitech Wireless Headphones, Logitech Wireless BoomBox και Logitech Loystick.
Σενδέστε μέσω Bluetooth και χωρίς κανένα καλώδιο να σας ενοχλεί τα Logitech Wireless Headphones και πραγματοποιήστε κλήσεις ή ακούστε μουσική χωρίς κανένα θόρυβο να παρεμβάλλεται, αφού χρησιμοποιούν τεχνολογία μείωσης θορύβου, ενώ ενσωματώνουν και δικό τους μικρόφωνο. Η διάρκεια χρήσης τους φτάνει τις 6 ώρες, ενώ οι μπαταρίες τους είναι επαναφορτιζόμενες. Κοστίζει μόλις 59,99 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment