uTorrent Android app απλά παντού..

Η BitTorrent θέλει να δει το uTorrent να τρέχει παντού για αυτό ετοιμάζει την νέα έκδοση uTorrent Android. Πότε θα κυκλοφορήσει το build για το uTorrent Android client μένει να το δούμε. Τα νέα κυκλοφόρησαν πριν από δύο μήνες περίπου και από τότε δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα νεότερο. Η ομάδας ανάπτυξης του app δεν υποσχέθηκε ημερομηνίας διάθεσης αλλά full functional uTorrent Android client σε κινητό και tablet είναι αρκετά σημαντικό ώστε να θέλεις να ξέρεις πότε και πως θα κάνεις download.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα σύντομα φάρμες μικρών Android συσκευών να κατεβάζουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων και να τις μοιράζονται με απίστευτη ευκολία, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και χαμηλότερο κόστος. Με uTorrent Android app σε κινητά και tablets σημαίνει ότι το Google θα πρέπει να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα το θέμα διασκέδαση, ψυχαγωγία, ταινίες, βιβλία, μουσική.
Αν το Google αγνοήσει το uTorrent Android θα βρεθεί αντιμέτωπο με την ίδια πλατφόρμα που θέλει να υποστηρίξει, το ίδιο το Android. Γιατί να πληρώνουν οι χρήστες για περιεχόμενο όπως μουσική και ταινίες όταν σύντομα θα έχουν την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, να κατεβάζουν ό,τι θέλουν και όταν το θέλουν;
Με λίγα λόγια το uTorrent Android client είναι μια τεράστια ευκαιρία για το Google αλλά και μια τεράστια απειλή για το Android αν τελικά δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, δηλαδή με πολύ νόμιμο περιεχόμενο για αγορά σε όλο τον κόσμο χωρίς τον κατακερματισμό που βλέπουμε σήμερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment