To iPhone 5 θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή και 1GB RAM

Κυκλοφορεί αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά όπως είναι λογικό το iPhone 5 επωάζεται από τώρα.
Η Apple έχει ήδη στην κατοχή της μια πρωτότυπη συσκευή, που εξωτερικά μοιάζει με iPhone 4. Να ένας καλός τρόπος να δοκιμάζει κανείς τον Α5
Χ επεξεργαστή ινκόγκνιτο. Όχι δεν θα είναι ίδιος με αυτόν που είδες στο νέο iPad, αλλά και πάλι μη φανταστείς ότι θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον τελευταίο. Επίσης το συγκεκριμένο prototype έχει 1GB μνήμης RAM, που σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το ταχύτερο chipset, θα κατεβάζει τα mAh αμάσητα. Άρα αποκλείεται το νέο iPhone (και όχι 5 όπως πολλοί εικάζουν ότι θα λέγεται…) να διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο. Καταρχήν γιατί θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία.
Γράψε επίσης, ότι η οθόνη του νέου iPhone θα έχει διαγώνιο 3,9 ίντσες, θα είναι edge to edge και μαζί με αυτή θα αυξηθούν ελάχιστα και οι διαστάσεις του τηλεφώνου. Λογικό.
Τέλος, για την ιστορία η συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα εργαστήρια, που είναι και αυτή πάνω στην οποία πειραματίζονται οι τεχνικοί, έχει την κωδική ονομασία N96. Ναι, είναι η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας, αλλά ακόμη και η Apple μιμείται άθελα της τη μαμά Nokia.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment