H ΖΤΕ στους 4 μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεφώνων

Ενώ όλοι γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια η ZTE είναι ως επί το πλείστον μια άγνωστη εταιρία εκτός των Ασιατικών συνόρων, το περασμένο έτος υπήρξε μια ανοδική πορεία, καθώς σημείωσε ποσοστό πωλήσεων που ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια smartphones και αυτό ήταν αρκετό για να ανακηρυχτεί ως ο τέταρτος μεγαλύτερος προμηθευτής κινητών σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το 2012, οι προβλέψεις είναι ακόμη πιο θετικές και αναφέρεται πως οι πωλήσεις θα φτάσουν μέχρι και τα 50 εκατομμυρίων συσκευών.
Στο φετινό MWC, είδαμε πως η ZTE ανακοίνωσε πραγματικά μια σειρά ισχυρών τηλεφώνων, με το ZTE Era να θεωρείται το προϊόν που θα ξεχωρίσει στην κατηγορία του και θα σταθεί αντιμέτωπο έναντι άλλων high-end συσκευών διαφορετικών και αντίπαλων εταιριών. Το ZTE Era διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως τσιπ NVIDIA Tegra 3, που διαθέτει έναν quad-core επεξεργαστή στο 1,3 GHz, οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 540x960pixels και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 1080p.
Η Κινεζική ZTE είναι έτοιμη από μέρα σε μέρα να κυκλοφορήσει με σχετικό έγγραφο τα δικά της καθαρά κέρδη για το 1 τρίμηνο του 2012, πετυχαίνοντας αύξηση της τάξεως του 10% έναντι του προηγούμενο έτους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment