Η Huawei μαζί με την Altibox παρουσίασαν το ταχύτερο δίκτυο

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνίας (ICT) παγκοσμίως, παρουσίασε τη νέα κάρτα πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200Gbit/s για routers στο πλαίσιο του δεύτερου μεγαλύτερου «computer party» στον κόσμο, The Gathering (TG) 2012, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νορβηγία. Στο TG 2012, η Huawei σε συνεργασία με την Altibox, παρουσίασε δυνατότητες πρόσβασης στο ταχύτερο δίκτυο στον κόσμο, με κορυφαίες ταχύτητες 200 Gbit/s.
Ειδικά για την παρουσίαση, η Huawei προμήθευσε την εκδήλωση με τα κορυφαία της προϊόντα για ευρυζωνική πρόσβαση, όπως: οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, τα high-end routers NE5000E, και εξοπλισμό πολυπλεξίας μήκους κύματος OptiX OSN 8800. Τόσο τα routers NE5000E, όσο και οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, έχουν λάβει βραβεύσεις για «καινοτόμο ευρυζωνικότητα».
Για την παρουσίαση έχουν εγκατασταθεί NE5000E στο Oslo, και στο Hamar, όπου διεξάγεται η εκδήλωση, προκειμένου να επιτευχθεί πρόσβαση 200GE, και χρησιμοποιείται εξοπλισμός OptiX OSN 8800 προκειμένου να επιτευχθεί η απόσταση μετάδοσης 180 km.
“Χαιρόμαστε ιδιαιτέρα για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Altibox σε αυτή την πρωτοποριακή παρουσίαση τεχνολογίας επικοινωνίας, με το ταχύτερο δίκτυο στον κόσμο, για το TG 2012,” δήλωσε ο κ. Hu Wei, Αντιπρόεδρος του τομέα προϊόντων Carrier IP της Huawei. “το δίκτυο δοκιμάστηκε από περισσότερους από 6000 χρήστες, και επιδεικνύει ότι τα προϊόντα της Huawei όπως οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, είναι απόλυτα ασφαλή και σταθερά.”
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment