Opera Mobile 11.1 για συσκευές Android και Symbian S60

Μετά την κυκλοφορία του Opera 11.50 για υπολογιστές, η εταιρία αναθεώρησε κάποια υπάρχοντα δεδομένα και αποφάσισε να σχεδιάσει και να αναβαθμίσει τις αντίστοιχες εκδόσεις του δημοφιλούς browser για κάθε συσκευή Android και Symbian S60, σε Opera Mini 6.1 και Opera Mobile 11.1. Στόχος των ανθρώπων της Opera, οι ανανεωμένες εκδόσεις να προσφέρουν όλα όσα ζητάν οι χρήστες και την ευχέρεια για μια καλύτερη διαχείριση δυνατοτήτων.
Ο Opera Mobile 11.1 εισάγει πολλά νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως καλύτερη υποστήριξη του Adobe Flash Player, καλύτερη διαχείριση εικόνων, βελτιωμένο scrolling, υποστήριξη φωνητικής αναζήτησης και καλύτερες επιδόσεις στην φόρτωση σελίδων. Η περιήγηση με μια συσκευή S60 ή με ένα Android smartphone, γίνεται πιο εύκολη ποτέ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στις διορθώσεις διάφορων μικροπροβλημάτων που συνήθως παρουσιαζόντουσαν μέχρι στιγμής σε αρκετές εκδόσεις, καθώς και ένα ακόμη συχνό φαινόμενο, η αντιμετώπιση κενών ασφαλείας.
Για λήψη του νέου Opera Mobile 11.1 είτε πρόκειται για συσκευή S60 είτε για Android, μπορείτε να επισκεφθείτε το m.opera.com ή να το αναζητήσετε στο Android Market.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment