iPad HD το Σεπτέμβρη, χε, χε!

Συνέχεια στη φημολογία σχετικά με το νέο iPhone και iPad δίνει το This is my next επιβεβαιώνοντας πληροφορίες για νέο iPad πριν το τέλος του έτους.Ας τα πάρουμε από την αρχή: πηγές υποστηρίζουν ότι το iPhone που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό).
Μάλιστα, η αναφορά υποστηρίζει ότι η σύγχυση που επικρατεί στον τύπο σχετικά με τον σχεδιασμό του iPhone 5 οφείλεται στον τρόπο που η Apple δοκιμάζει τα πρωτότυπα. Συγκεκριμένα, η Apple εργάζεται πάνω σε ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο iPhone αλλά το δοκιμάζει σε παλαιότερες θήκες του iPhone 4 για προφανείς λόγους. Λέγεται ότι τα στελέχη στην Apple δεν είναι ευχαριστημένοι με τη γραμμή του iPhone 4 (antennagate και ζητούν ανανεωμένο σχεδιασμό.
Το άλλο σκέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται σε ένα νέο iPad που θα κυκλοφορήσει και αυτό τον Σεπτέμβρη αλλά δεν πρόκειται για το iPad 3. Αντ’ αυτού μιλάμε για ένα iPad HD με Retina οθόνη (2048×1536) που θα πωλείται συμπληρωματικά με το iPad 2 και θα απευθύνεται σε “επαγγελματίες” χρήστες, κατά πάσα πιθανότητα σε επαγγελματίες στο χώρο της φωτογραφίας/βίντεο. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι γι’ αυτό το λόγο η Apple θα κυκλοφορήσει και μια ειδική έκδοση για το iPad των επαγγελματικών εφαρμογών Final Cut ή Aperture.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment