Vodafone 555 Blue Facebook Phone!

Η Vodafone ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά το δικό της Facebook phone, Vodafone 555 Blue, το οποίο (σε αντίθεση με τα HTC Salsa, HTC ChaCha και INQ Cloud Touch) είναι ένα προσιτό featurephone κατασκευασμένο από την Alcatel και χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα με γνώμονα την ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου.
Το Vodafone 555 Blue διαθέτει οθόνη 2.4” QVGA (όχι touchscreen), πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY (με κουμπί Facebook), επεξεργαστή MediaTek 200MHz, κάμερα 2MP με flash, αποθηκευτικό χώρο 40MB (επέκταση με microSD), Bluetooth 2.1, ραδιόφωνο FM, υποδοχή ακουστικών 3.5mm και μπαταρία 1000mAh.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κεραία 3G και WiFi, οπότε ο χρήστης θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του μέσω EDGE, πιθανότατα απλά για να ενημερώνει το status ή για να ανεβάζει κάποια φωτογραφία.
Πάντως, πέρα από την ενσωμάτωση του Facebook, η Vodafone έχει προσθέσει εφαρμογή Instant Messaging, email, music player και τον browser Opera Mini για σερφάρισμα.
Το Vodafone 555 Blue αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες (πιθανότατα και στην Ελλάδα) σε τιμή περίπου €65!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment