Το πρώτο Αntivirus καί Antimalware για iPhone, iPad και iPod

Η Intego ανακοίνωσε σήμερα το VirusBarrier iOS, ένα σαρωτή malware για iPhone, iPad και iPod. Με βάση την βραβευμένη τεχνολογία του Mac OS X Intego του anti-malware εργαλείο, VirusBarrier X6. Το VirusBarrier iOS επιτρέπει στους χρήστες του iOS να σαρώνουν συνημμένα αρχεία σε e-mail στο σύννεφο για κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε να επηρεάσει υπολογιστές Mac ή Windows PC.Το VirusBarrier Ίος είναι διαθέσιμο από το App Store της Apple για μόνο $ 2,99 .
Το VirusBarrier iOS επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν εύκολα συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άλλα καί αρχεία που έχουν πρόσβαση σε μια συσκευή iOS, ή αρχεία σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπως το MobileMe, Dropbox, web servers..Το VirusBarrier iOS χρησιμοποιεί τη βραβευμένη τεχνολογία σάρωσης της Intego το VirusBarrier X6 για τον εντοπισμό και την εξάλειψη όλων των γνωστών malware που επηρεάζουν τα Windows ή Mac OS X: ιοί, worms, δούρειοι ίπποι, τα πλαστά προγράμματα antivirus, και άλλοι τύποι malware που θα μπορούσαν να περνούν απαρατήρητα.
Λόγω του ασφαλούς σχεδιασμού του iOS, δεν είναι δυνατόν να σαρώσετε τα αρχεία αυτόματα ή να τρέξετε προγραμματισμένες σαρώσεις.Το VirusBarrier iOS είναι ένα "on-demand" σύστημα ανίχνευσης που επιτρέπει στους χρήστες την σάρωση αρχείων όταν θέλουν πριν από τη μεταφορά τους προς φίλους η συνεργάτες.
Το VirusBarrier iOS προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες :
Σαρώνει τα αρχεία που λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε απομακρυσμένες περιοχές,
Σαρώνει τα αρχεία για Mac, Windows και Unix για ιούς και κακόβουλο λογισμικό
Σαρώνει τα αρχεία για λογισμικό υποκλοπής spyware, trojans, adware, εργαλεία hacker, dialers, keyloggers και περισσότερο
Σαρώνει ZIP αρχεία
Επισκευές μολυσμένων αρχείων
Σαρώνει τα συνημμένα e-mail *, αρχεία που κατεβαίνουν από * Safari, και τα αρχεία προσβάσιμα από εφαρμογές που υποστηρίζουν μεταξύ app μεταφορά αρχείων *.
Σαρώνει απομακρυσμένες υπηρεσίες στο σύννεφο, όπως το Dropbox, iDisks και WebDAV δίσκους

Σαρώνει ιστοσελίδες για γνωστά phishing URLs, απειλές του διαδικτύου, και το κακόβουλο λογισμικό που φιλοξενούν
Αυτόματη ενημέρωση λογισμικού
Ολοκληρώνει σαρώσεις στο παρασκήνιο
Διατηρεί logs των σαρώσεων
Περιλαμβάνει ένα χρόνο συνδρομή καί ενημερώνεται δύο φορές την εβδομάδα (περισσότερο αν υπάρχουν άμεσες απειλές )
* Υποστηριζόμενες μορφές : Microsoft Word, Excel και PowerPoint, PDF, HTML, JavaScript αρχεία, τα Windows εκτελέσιμα (exe.), Τα Windows dll αρχεία, και άλλα..
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment