7 Νεα WM LG κινητα για ολα τα γουστα

Τα σχέδια των "έξυπνων κινητών" της LG για το υπόλοιπο του 2011 μόλις διέρρευσαν και αποκαλύπτουν επτά συσκευές. Συγκεκριμένα υπάρχει το διπλοπύρηνο Prada K2, το WP7-Mango Fantasy, μερικά Droids και η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας - το LG K με οθόνη 4.5 ιντσών 720p.
LG K
Ας αρχίσουμε με το ποιο ενδιαφέρον τηλέφωνο της λίστας και δυστυχώς το μοναδικό "απρόσωπο" - το LG K (πιθανότατα πρόκειται για κωδική ονομασία). Το τηλέφωνο αυτό πιθανότατα θα "φοράει" Android και θα ενσωματώνει μία οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 720p - ή 326 ppi που σημαίνει ότι είναι ίδια με την οθόνη Retina του iPhone 4.
LG Prada K2 για στυλάτους και γκλαμουράτους....
Η LG σκοπεύει να κυκλοφορήσει επίσης και το νέο μέλος των Prada Fashion Phones, το Prada K2 - το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο των διακοπών. Μάλλον θα πρόκειται για ένα διπλοπύρηνο Droid (θα τρέχει το Gingerbread) με οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας NOVA και με πάχος μόλις 8.8 mm.
Θα υπάρχει επίσης μία μπροστινή κάμερα 1.3MP για βιντεοκλήσεις, 16GB εσωτερικής μνήμης και HSDPA 21 Mbps.
LG Fantasy
Το Fantasy θα είναι λογικά το πρώτο Windows Phone 7 "Mango" της LG. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα πληροί αυστηρά τις απαιτήσεις των WP7 και δεν θα πρόκειται για μία πρωτοποριακή συσκευή.
LG Victor
Το LG Victor θα είναι ένα ακόμα Droid (με Gingerbread), με οθόνη 3.8 ιντσών WVGA OLED, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, πίσω κάμερα 5MP και μπροστινή VGA, Wi-Fi N με DLNA και υποστήριξη Wi-Fi Direct. Λογικά θα γίνει διαθέσιμο εντός του τρέχοντος τριμήνου.
LG Gelato που θυμίει όνομα παγωτού...
Το Gelato είναι γνωστό εδώ και καιρό με διάφορα ονόματα - P960, Optimus Net και LS685(Sprint).Πρόκειται για ένα ακόμα droid με υποστήριξη NFC, επεξεργαστή στα 800 MHz, oθόνη 3.2 ιντσών HVGA και πίσω κάμερα 3MP. Το Gelato θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.
LG Univa
Το Univa (ή Optimus Two) θα διαθέτει επεξεργαστή 800 MHz, οθόνη 3.5 ιντσών HVGA, κάμερα 5MP και Wi-Fi N με υποστήριξη DLNA. Το πάχος του θα φτάνει τα 11.9 χιλιοστά, θα τρέχει το Android 2.3 Gingerbread και θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το 4 τρίμηνο του 2011.
LG E2 με μινιμιλαστικο ρυθμό....
Το LG E2 (πρόκειται για το κωδικό του όνομα) θα είναι ένα entry-level Droid με οθόνη QVGA, επεξεργαστή 1 GHz και κάμερα 3MP.
Αυτά λοιπόν είναι τα επτά κινητά τηλέφωνα που διέρρευσαν σήμερα από το χρονοδιάγραμμα της LG. Το πιθανότερο είναι ότι όλα τα ονόματα που είδατε εδώ είναι απλά κωδικές ονομασίες και δεν θα έχουν τίποτα κοινό με αυτά των retail συσκευών.
Φαίνεται λοιπόν ότι η LG είναι αρκετά απασχολημένη με την ανάπτυξη των νέων κινητών της, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε πραγματικά ενδιαφέροντα κινητά.
ΠΗΓΗ: GSMArena
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment