Χαρισματικό το 4.7 ιντσών HTC Eternity

Μία φωτογραφία του πρώτου smartphone της HTC με το ολοκαίνουριο WP7-Mango μόλις αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα με τις φήμες, το νέο HTC Eternity θα διαθέτει μία τερατώδη οθόνη 4.7 ιντσών, τεχνολογίας Super Clear LCD. Το Eternity θα βασίζεται σε έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5 GHz (Qualcomm MSM8255 chipset) και θα προσφέρει 16GB ενσωματωμένης μνήμης.
Το ποσό της μνήμης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά υποθέτουμε ότι θα πρόκειται να είναι μεγαλύτερο από 512MB. Στο πίσω μέρος του Eternity βρίσκεται μία κάμερα ανάλυσης 8MP με διπλό LED φλας και με ικανότητα λήψης video 720p (1280 x 720p).
Επίσης, στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μία κάμερα ανάλυσης 1.3MP, κυρίως για βιντεοκλήσεις. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου HTC Eternity περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, Wi-Fi, GPS, DLNA, Bluetooth 2.1 με EDR και μπαταρία χωρητικότητας 1650 mAh.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και η τιμή πώλησης είναι άγνωστα μεγέθη προς το παρόν, λογικά όμως το HTC Eternity θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων αυτό το Φθινόπωρο ή όταν το "WP7 Mango" επιτέλους "σκάσει μύτη".
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment