Toshiba TG02 και K01 smartphones

Η Toshiba ανακοίνωσε δύο νέα smartphone στο MWC (Mobile World Congress) που μοιάζουν σαν δύο... σταγόνες, ωστόσο το δεύτερο ενσωματώνει ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο τύπου slide-out . Πρόκειται για τα μοντέλα Toshiba TG02 και K01 που ενσωματώνουν μεγάλες οθόνες 4,1 ιντσών και επεξεργαστή "Snapdragon".
Και τα δύο νέα smartphone της Toshiba - αν εξαιρέσουμε το πληκτρολόγιο στο K01 αλλά και μία, δύο ακόμη πολύ σημαντικές διαφορές - έχουν ακριβώς όμοια χαρακτηριστικά και εξοπλισμό και βασίζονται στην πλατφόρμα της Microsoft, Windows Phone 6.5 και ενσωματώνουν την ισχύ του επεξεργαστή Snapdragon QSD8250 1GHz της Qualcomm.
Η οθόνη αφής (capacitive) των δύο νέων smartphones έχει διαγώνιο 4,1 ίντσες (!) και υποστηρίζει ανάλυση 480 x 800 pixels και έτσι είναι ιδανική τόσο για την παρακολούθηση video όσο και για την πλοήγηση στο Internet. Η διαφορά στο K01, αν είμαστε καλά πληροφορημένοι, είναι ότι πρόκειται για... OLED capacitive touchscreen, ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για την πρώτη Organic Light Emitting Diode σε κινητό τηλέφωνο παραγωγής!
Διαθέτουν 256MB RAM και 512MB ROM ενώ δεν λείπει θύρα microSD (μόνο στο K01 σύμφωνα με πληροφορίες) για την επέκταση της χωρητικότητας. Στον εξοπλισμό τους συμπεριλαμβάνεται GPS, Bluetooth, WiFi, microUSB θύρα, accelerometer καθώς και κάμερα 3,15Megapixels.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment