Nexus One Android στα Ελληνικά!

Nexus One, το Android Phone της Google που παρουσιάστηκε πρόσφατα, με Android λειτουργικό, Qualcomm επεξεργαστή 1 GHz, οθόνη αφής 3.7 ιντσών, κάμερα 5 megapixels, Wi-Fi και HSPA! Τα παιδιά του WredGr απέκτησαν ένα Nexus One, έτσι είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κι εμείς λίγο μαζί του και να σας μεταφέρουμε μερικές εντυπώσεις και hands on φωτογραφίες!
Αυτό που μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή είναι η ταχύτητά του, είναι απίστευτα γρήγορο, ενώ και ο browser για την πλοήγηση στο internet είναι ταχύτατος, ίσως και λίγο πιο γρήγορος από τον Safari του iPhone! Το Nexus One παίρνει άριστα και στο θέμα «design», με την όλη κατασκευή του να σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς στο χέρι σου ένα ιδιαίτερα ποιοτικό smartphone, ενώ και η οθόνη του μας άφησε άριστες εντυπώσεις, κατά το σύντομο χρονικό διάστημα που το χρησιμοποιήσαμε.
Στα αρνητικά, όπως μου μετέφεραν και τα παιδιά από το WiedGr, είναι η μπαταρία του, που με normal προς βαριά χρήση δε θα κρατήσει πάνω από μία ημέρα, οπότε στο τέλος κάθε ημέρας χρειάζεται φόρτιση ή απαραιτήτως πρέπει να έχετε φορτιστή στο αυτοκίνητο για να μη σας μείνει από μπαταρία στα μισά της ημέρας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment