Dual Boot Windows Mobile και Android

Πώς θα σας φαίνονταν αν μπορούσατε να εγκαταστήσετε το Android σε κινητά τηλέφωνο που διαθέτονται με τα Windows Mobile; Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ένας προγραμματιστής έχει ανεβάσει στο XDA-developers.com τη beta έκδοση ενός ROM του Android 2.1, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε τέσσερα Windows Mobile κινητά της HTC: τα HTC Kaiser, Vogue, Niki, Polaris.
Για το hacking των μοντέλων υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Επιπλέον συστήνεται αυτό να γίνει μόνο από έμπειρους χρήστες. Οσοι το δοκιμάσουν πρέπει να έχουν υπόψη ότι υπάρχει κίνδυνος να αχρηστευτεί το τηλέφωνο τους. Αλλά και μετά το hacking έχετε υπόψη ότι δεν θα λειτουργεί η κάμερα, ενώ και το Bluetooth παρουσιάζει προβλήματα. Bugs τα οποία θα αντιμετωπιστούν στην πάροδο του χρόνου από τον προγραμματιστή της hacked έκδοσης του Android.
Το πρόγραμμα λέγεται Gen.Y και χρησιμεύει σαν bootloader για το κινητό σας. Μόλις το εγκαταστήσετε και κάνετε επανεκκίνηση θα σας εμφανίσει επιλογή για το πιο από τα δυο λογισμικά θέλετε να ξεκινήσετε, WinMo ή Android (όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment