HTC Desire: πλούσιο και πολύ... ποθητό

Ακαταμάχητο και απολύτως... ποθητό είναι το νέο smartphone της HTC, που δίκαια η εταιρεία ονόμασε "Desire". Δεν είναι μόνο η εκπληκτική οθόνη αφής (capacitive) 3,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED που ενσωματώνει, ούτε το όμορφο περιτύλιγμα που το καθιστούν γοητευτικό, αλλά και ο ισχυρός επεξεργαστής τύπου Snapdragon της Qualcomm που ενσωματώνει και ο οποίος διαθέτει συχνότητα λειτουργίας 1GHz.
Με λίγα λόγια, η αναπαραγωγή video είναι αψεγάδιαστη και η εμπειρία όσο αφορά στην πλοήγηση στο Internet εξαιρετική. Το αντίπαλο δέος στο... Nexus One της Google; Αν και "αδέρφια" (λόγω... Android) γιατί όχι; Όπως αναφέραμε, το HTC Desire βασίζεται στο "Eclair" ή αλλιώς στο Google Android 2.1 OS, πάντα σε συνδυασμό με το UI της HTC, Sense.
Η οθόνη του Desire έχει διαγώνιο 3,7 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση WVGA, 480 x 800 pixels, χαρακτηριστικό που την καθιστά ιδανική τόσο για την παρακολούθηση video όσο και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Είναι τύπου AMOLED (capacitive touchscreen με δυνατότητα pinch-to-zoom) και αυτό σημαίνει καταπληκτικά χρώματα, πιστότητα, μεγάλη φωτεινότητα και ευκρίνεια.
Πέρα από τον επεξεργαστή Snapdragon του 1GHz, το HTC Desire διαθέτει 576ΜΒ RAM και 512MB ROM ενώ η χωρητικότητα του μπορεί να επεκταθεί έως και τα 32GB, χάρη στην υποδοχή για κάρτες μνήμης flash τύπου microSD που ενσωματώνει. Το HTC Desire, διαθέτει σχεδόν τα... πάντα και έτσι πέρα από τα υποστηριζόμενα δίκτυα HSPA, quad-band GSM, 3G, GPRS, EDGE προσφέρει επιπλέον δυνατότητες WiFi και Bluetooth αλλά και GPS ενώ δεν λείπουν ένα σωρό αισθητήρες (G-sensor, proximity sensor, ambient light sensor) και ψηφιακή πυξίδα.
Όπως όλα τα νέα κινητά τηλέφωνα που παρουσίασε η HTC, διαθέτει θύρα microUSB αλλά και 3.5mm υποδοχή για ακουστικά. Η ενσωματωμένη κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5,0Megapixel, με δυνατότητα αυτόματης εστίασης, φλας αλλά και δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου και geotagging. Το νέο, καταπληκτικό HTC Desire αναμένεται στην αγορά από τον ερχόμενο Απρίλιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment