Το πρώτο Smartphone HSPA+ & Android

Η Huawei παρουσίασε το smartphone HSPA + & Android, στο πλαίσιο της Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το U8800 θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του 2010, ενώ υποστηρίζει πρόσβαση στο διαδίκτυο με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από τις υπάρχουσες συσκευές 3G.
To U8800 χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα 2.1 της Android, και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του HSPA+ για υποστήριξη ταχυτήτων downlink έως 14 Mb/s. Αυτή η ταχύτητα επιτρέπει στο χρήστη να «κατεβάσει» αρχείο βίντεο μεγέθους 400Mb μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μόνο. Το smartphone θα έχει οθόνη μεγέθους 3.8 ιντσών, η οποία θα δίνει στο χρήστη μια ευρύτερη εικόνα και θα του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαδικτυακές εφαρμογές.
Ο κ. Kevin Tao, Διευθύνων Σύμβουλος του Τομέα Συσκευών της Huawei, δήλωσε συγκεκριμένα: "Τα customized smartphones που λειτουργούν με το σύστημα Android αναδεικνύουν την μακροπρόθεσμη επένδυσή μας στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων συσκευών, οι οποίες επιτρέπουν σε παρόχους να προσφέρουν διαφοροποιημένες και ενισχυμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Το γεγονός ότι το Android παραμένει προσβάσιμο για προγραμματισμό από τρίτους, επιτρέπει σε παρόχους να αναπτύξουν δικά τους applications στο τηλέφωνο. Με το U8800 οι πάροχοι μπορούν, πλέον να προσφέρουν ειδικά προσαρμοσμένες, καλοσχεδιασμένες, αλλά και οικονομικές συσκευές smartphones στους συνδρομητές τους.” H Huawei κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσίασε τρείς επιπλέον συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android.
U8300
Στοχευμένο σε νεότερους χρήστες, προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή websites κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, έχει πληκτρολόγιο τύπου Qwerty, και είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να διασφαλίσει ώρες chatting online στο χρήστη.
U8100/U8110
Smartphones «βάσης», με οθόνη 2.8 ιντσών, touchscreen QVGA και διπλή φωτογραφική μηχανή με 0.3 mega pixels στο μπροστινό μέρος και 3.2 στο πίσω. Μέσω WiFi και bluetooth, μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο Internet 2 χρήστες και να ανταλλάξουν αρχεία. Αυτά τα δύο smartphones θα αρχίσουν να διατίθενται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2010.
SmaKit S7
Το SmaKit S7 έχει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 800 x 480. Υποστηρίζει την ανταλλαγή αρχείων σε διάφορες οθόνες και την παρουσία του ίδιου περιεχομένου ταυτόχρονα σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και τηλεοράσεις.
H «ταμπλέτα» SmaKit S7 επιτρέπει στο χρήστη εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, επίσκεψη σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων, καθώς και online αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα – applications. Προκειμένου να λάβει ο χρήστης μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι, το Smakit S7 έχει δυνατότητα διασύνδεσης με οικιακή «θύρα», τηλεόραση, ή συσκευή Android.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση
http://www.huawei.com/exhibition/mobile_world_congress_2010.do
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment