Samsung S8500 Wave: κινητό με bada OS

Στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress της Βαρκελώνης, η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο που είναι εξοπλισμένο με το νέο λειτουργικό σύστημα bada.
O λόγος για το S8500 Wave που διαθέτει κι ένα πλούσιο εξοπλισμό. Από τον οποίο ξεχωρίζει η 3,3" Super AMOLED οθόνη αφής του. Μια οθόνη που αποτελεί εξέλιξη των κλασικών AMOLED, προσφέροντας καθαρότερες απεικονίσεις και πιο μεγάλο κοντράστ, κάτι που φαίνεται ιδίως στην εκτέλεση βίντεο. Επιπλέον αυτό το είδος οθόνης αντανακλά έως και πέντε φορές λιγότερο το ηλιακό από τις συνήθεις οθόνες AMOLED.
H πλατφόρμα bada συμπληρώνεται από την επιφάνεια εργασίας Touch Wiz στη νέα της έκδοση 3.0. Με το Touch Wiz 3.0 μπορείτε να φέρετε ευκολότερα στα μέτρα σας το περιβάλλον εργασίας. Επιπρόσθετα η επιφάνεια εργασίας συνενώνει την ατζέντα, με το SMS, το email και τις λειτουργίες Instant Messaging και σας πληροφορεί για τις ενημερώσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.
Για να γίνεται άνετα ο χειρισμός της συσκευής, ο κατασκευαστής έχει ενσωματώσει έναν επεξεργαστή στο 1GHz. Κατά τα άλλα, το Wave διαθέτει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με LED φλας η οποία μπορεί να γράφει και βίντεο σε ποιότητα HD, μια μνήμη των 2GB η οποία μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης microSD, WLAN, UMTS, HSDPA και A-GPS.
Το σώμα του κινητού αποτελείται από αλουμίνιο και έχει πάχος μόλις 11 χιλιοστά. Το Samsung S8500 Wave θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη Απριλίου/Μαίου 2010 σε τιμή κοντά στα 500 ευρώ.
ΠΗΓΗ:Reuters
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment