Redmi K30 Ultra: Θα έχει τετραπλή κάμερα 64MP, pop-up selfie, και Dimensity 1000

Redmi K30 Ultra with Dimenity 1000 64MP Quad Camera and Pop-up Selfie
Αναφορές θέλουν τη θυγατρική της Xiaomi να ετοιμάζει ένα νέο 5G smartphone το οποίο θα χρησιμοποιεί τον MediaTek Dimensity 1000. Τις τελευταίες ημέρες είχαν γίνει γνωστές διάφορες πληροφορίες για το έξυπνο τηλέφωνο, αλλά αυτή τη φορά διέρρευσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς και το όνομα του, το οποίο είναι Redmi K30 Ultra.
Αυτό είναι το Redmi smartphone με τον MediaTek επεξεργαστή
Ο tipster kacskrz, ο οποίος είναι μέλος της ιστοσελίδας XDA Developers, έλεγχε τον κώδικα της τελευταίας έκδοσης του MIUI 12 και ανακάλυψε μερικές αναφορές που αφορούν το επερχόμενο smartphone της Redmi.
Το έξυπνο τηλέφωνο έχει κωδικό όνομα “cezanne” και ο tipster αναφέρει ότι η εμπορική του ονομασία θα είναι Redmi K30 Ultra. Επιπλέον, ο ίδιος ανακάλυψε ότι το smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα και selfie κάμερα σε pop-up μηχανισμό.
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά των καμερών του K30 Ultra, αναμένεται η κύρια πίσω κάμερα να έχει αισθητήρα στα 64MP, ενδεχομένως μία ultrawide και αισθητήρα βάθους.
Επιπλέον, ο tipster ανακάλυψε ότι το Redmi K30 Ultra θα έχει επεξεργαστή της MediaTek. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά το μοντέλο του επεξεργαστή, προηγούμενες αναφορές, που αφορούν το MediaTek-powered smartphone της εταιρείας, δείχνουν ότι θα έχει τον Dimensity 1000.
Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η οθόνη του K30 Ultra θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και για κύρια κάμερα την Sony IMX686 64MP.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment