Τα Samsung Galaxy A21s και Galaxy A41 απογειώνουν τη σειρά A!

Η σειρά Galaxy A αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την απόλυτη επιλογή κάθε χρήστη που αναζητά ό,τι καλύτερο στον τομέα του value for money χωρίς συμβιβασμούς σε τίποτα όσον αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και εμφάνιση. Τα νέα της μέλη είναι εδώ, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις σε τομείς όπως η κάμερα και η αυτονομία, οθόνες που εντυπωσιάζουν, καθώς και μία αύρα στην οποία δύσκολα θα αντισταθείτε.
Samsung Galaxy A21s: Τετραπλή κάμερα, κορυφαία μπαταρία και Infinity-O οθόνη
Το εντυπωσιακό Samsung Galaxy A21s αποτελεί μία νέα πρόταση για την σειρά “A” που ξεχωρίζει χάρη στο φρέσκο design, την Infinity-O οθόνη, αλλά και την τετραπλή κάμερα που εξασφαλίζει πεντακάθαρες λήψεις κάθε στιγμή, διαθέτοντας παράλληλα και κορυφαία αυτονομία. Είναι μία πρόταση που συνδυάζει επιδόσεις με design με εξαιρετική ισορροπία, αποτελώντας μία λύση χωρίς ανταγωνισμό στην κατηγορία της. Μία ζωντανή, χορταστική οθόνη με διαγώνιο 6,5 ιντσών, αναλογία 20:9 και ανάλυση HD+ (720x1600 pixels) προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις ακόμη και σε απαιτητικά περιβάλλοντα όπως η παρακολούθηση video ή το gaming. Το πάνελ της συσκευής διαθέτει πολύ μικρά bezels και στρογγυλεμένες γωνιές, αποτελώντας μία γοητευτική στο μάτι αλλά και ιδανική για το χέρι σας πρόταση, δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα. To Samsung Galaxy A21s είναι διαθέσιμo σε τρεις -κλασικά γοητευτικές αποχρώσεις -Black, White και Blue- τις οποίες απογειώνουν τα μοναδικά 3D Glossy και Hologram εφέ στο πίσω μέρος της συσκευής, συντελώντας σε ένα συνολικά ξεχωριστό σύνολο.
Όσον αφορά τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, φυσικά επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτελεί η ύπαρξη τετραπλής κάμερας, για φωτογραφίες και video που θα κρατήσουν τις στιγμές σας στο χρόνο με απαράμιλλη ποιότητα. Διαθέσιμη είναι κύρια κάμερα ανάλυσης 48MP με διάφραγμα f.2.0 και ακόμη 8MP υπερ-ευρυγώνια κάμερα, 2MP Macro κάμερα για τις πολύ κοντινές σας λήψεις με ασύγκριτη λεπτομέρεια, καθώς και Depth κάμερα 2MP με λειτουργία Live Focus που επιτρέπει την εστίαση στο επιθυμητό σημείο. Όσον για την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής έχει ανάλυση 13MP, εξασφαλίζοντας “ζωντανές” videoκλήσεις και selfies. Στο Galaxy A21 θα βρείτε ακόμη εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB ή 64GB με δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως τα 512 GB, οκταπύρηνο επεξεργαστή, καθώς και 4GB RAM. Η πανίσχυρη μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 5.000mAh, ενώ υποστηρίζεται λειτουργία ταχείας φόρτισης 15W. Διαθέτει ακόμη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, καθώς και αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος, ενώ η χρήση του περιβάλλοντος One UI επιτρέπει την πλοήγηση με ένα χέρι και υποστηρίζει νυχτερινή λειτουργία.
Samsung Galaxy A41: Σχεδιασμός, κάμερα και οθόνη κορυφής
Το Samsung Galaxy A41 αποτελεί μία συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό και ισχυρή τριπλή κάμερα, που διαθέτει παράλληλα χορταστική Infinity-U οθόνη. Μία ακόμη ξεχωριστή επιλογή της σειράς A που σας κερδίζει από την πρώτη ματιά, χάρη στο design που αναδεικνύεται από τις τρεις εντυπωσιακές διαθέσιμες αποχρώσεις (Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Blue) που κάνουν τη συσκευή να δείχνει αλλά και να είναι πολυτελής. Έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 6,1 ιντσών, ανάλυση FHD+ (1080x2400 pixels) και αναλογία 20:9.
Στον τομέα της φωτογραφίας, το triple-setup εξασφαλίζεται από κεντρική κάμερα 48MP με διάφραγμα f.2.0, 8MP υπερευρυγώνια κάμερα και 5MP depth camera, ενώ η selfie camera έχει ανάλυση 25MP, εξασφαλίζοντας ποιότητα που δεν πραγματοποιεί συμβιβασμούς. Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει το “παρών” στις κάμερες, κάνοντας “παιχνιδάκι” τις λήψεις σας με ελάχιστη προσπάθεια. Χάρη στο εργαλείο βελτιστοποίησης σκηνής, μπορεί να αναγνωρίσει έως 20 δημοφιλή θέματα, ενώ, για ακόμη περισσότερη “διασκέδαση” μπορείτε να προσθέσετε στα selfies σας AR αυτοκόλλητων και stickers.
Στα specs του Samsung Galaxy A41 συναντάμε ακόμη έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM, καθώς και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως τα 512 GB. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.500mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 15W. Διαθέσιμη είναι ακόμη η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, καθώς και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη για εύκολο και ασφαλή έλεγχο ταυτότητας και ξεκλείδωμα. Το περιβάλλον χρήσης One UI επιτρέπει την πλοήγηση με ένα χέρι, ενώ διαθέτει επιλογή νυχτερινής λειτουργίας. Στο Galaxy A41 θα βρείτε ακόμη προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες όπως η σουίτα ασφαλείας Samsung Knox και το Samsung Health για την παρακολούθηση της υγείας και της άσκησής σας. Τέλος, ενεργοποιώντας το YouTube Premium (το YouTube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC), ο χρήστης της συσκευής μπορεί να απολαύσει δύο μήνες της υπηρεσίας δωρεάν.
Τον Ιούλιο αναμένονται ακόμα δύο μοντέλα της σειράς το Α20s και το Α31.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment