Samsung Galaxy Fold 2: ίσως υπάρξει μόνο 5G έκδοση της συσκευής

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει πολλά smartphones τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy Fold 2 και Galaxy Note 20, τον Αύγουστο. Ορισμένες λειτουργίες αυτών των κινητών έχουν ήδη διαρρεύσει. Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τη Νότια Κορέα, η Samsung θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση εκδόσεων 5G των κορυφαίων smartphone της σε όλο τον κόσμο.
Samsung Galaxy Fold 2
Η νέα έκθεση αναφέρει ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει μόνο την έκδοση 5G του Galaxy Note 20 και του Galaxy Fold 2 σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μάθαμε την ύπαρξη παραλλαγών LTE του Galaxy Note 20 καθώς η εταιρεία αναπτύσσει ήδη υλικολογισμικό για αυτές τις συσκευές. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε πληροφορίες σχετικά με την έκδοση LTE του Galaxy Fold 2, οπότε είναι πιθανό το Galaxy Fold της επόμενης γενιάς να μπορεί να κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση 5G (αλλά με την συνδεσιμότητα 5G απενεργοποιημένη σε ορισμένες αγορές).
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung θέλει να παραμείνει η νούμερο ένα εταιρεία smartphone 5G, ώστε να διατηρήσει την κορυφαία της θέση στην τρέχουσα παγκόσμια κατηγορία. Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών στον κόσμο από το 2011. Φέτος, οι αποστολές αναμένεται να μειωθούν. Ωστόσο, οι πωλήσεις 5G συσκευών αναμένεται να αυξηθούν κατά 20% και να φτάσουν συνολικά τα 200 εκατομμύρια μονάδες.
Samsung Galaxy Fold 2
Η Samsung πούλησε πάνω από 8,3 εκατομμύρια κινητά 5G το πρώτο τρίμηνο του 2020, ενώ η Huawei κατάφερε να πουλήσει περίπου 8 εκατομμύρια μονάδες. Ωστόσο, υπάρχει μια απειλή προς το τέλος του 2020, καθώς η Apple αναμένεται να λανσάρει τέσσερα μοντέλα iPhone 12 και όλα φημολογείται ότι θα διαθέτουν συνδεσιμότητα 5G. Απομένει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει η Samsung τα νέα smartphone της Apple. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας αναμένεται να παρουσιάσει και το Galaxy Z Flip 5G τον Αύγουστο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment