Android 11: Διαθέσιμη η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, στις 8 Σεπτεμβρίου η τελική έκδοση

Η Google έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του Android 11, φέροντας αρκετές επιδιορθώσεις και μερικές αλλαγές στο UI. Στις διορθώσεις συμπεριλαμβάνονται η επίλυση της προβληματικής λειτουργίας του swipe gesture, η αφύπνιση του πληκτρολογίου όπου σε κάποιες συνθήκες σταματούσε να εμφανίζεται και η προβληματική έξοδος του ήχου όταν συνδέεται η συσκευή σε ηχεία.
Παρόλα τα παραπάνω, κάποια προβλήματα παραμένουν ενεργά, όπως προβλήματα σύνδεσης με το WiFi, μη λειτουργικό πάνελ ειδοποιήσεων αλλά, το κυριότερο, κάποιες συσκευές Pixel 4 και Pixel 4 XL δε μπορούν να επιστρέψουν σε Android 10 stable μετά την ενημέρωση σε Android 11 beta. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει το λειτουργικό της, ενώ φαίνεται πως έχουμε και επίσημη ημέρα κυκλοφορίας.
Στη διάρκεια μίας παρουσίασης Hey Google περί Smart Home στο YouTube, η ιστοσελίδα Android Police κατέγραψε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο η Michele Turner αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης του Android 11, λογικά για τις Google Pixel συσκευές. Το εν λόγω βίντεο έχει κατέβει πλέον από την ίδια τη Google μετά τις αναφορές για την εν λόγω αποκάλυψη ημερομηνίας.
Αν έχετε συσκευή Pixel 2 και νεότερη και θέλετε να δοκιμάσετε τη λιγότερο προβληματική beta έκδοση μέχρι σήμερα, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της Google και να ακολουθήσετε τα βήματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα χαθούν όλα σας τα δεδομένα και σίγουρα θα συναντήσετε προβλήματα, οπότε όσοι προχωρήσετε κάντε το με προσοχή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment