Huawei Enjoy 20s: Περνάει από την TENAA, έρχεται με επεξεργαστή Dimensity 800;

Η Huawei φαίνεται έτοιμη να κυκλοφορήσει μία νέα συσκευή, η οποία μάλιστα αποκαλύφθηκε πλήρως. Με τον κωδικό μοντέλου TNN-AN00, που σύμφωνα με αρκετές πηγές είναι το Enjoy 20s, η συσκευή πέρασε από την ΤΕΝΑΑ και σας έχουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το TNN-AN00 διαθέτει οθόνη TFT 6,8 ιντσών με ανάλυση FHD+ και οπή στο αριστερό μέρος της οθόνης, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 16MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα τριπλό σύστημα κάμερας, με κύρια κάμερα 64MP, συνοδευόμενη από φακούς 8MP και 2MP, οι οποίοι μπορούμε να μαντέψουμε ότι είναι ultra-wide και macro αντίστοιχα.
Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής στα 2.0GHz, ο οποίος πάλι σύμφωνα με πηγές είναι της σειράς Dimensity 800 της MediaTek, προσφέροντας υποστήριξη δικτύων 5G. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button στα πλαϊνά, ενώ η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.200mAh.
Το Enjoy 20s θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με 4GB, 6GB και 6GB RAM και 64GB, 128GB και 256GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα, με υποστήριξη καρτών μνήμης NV. Τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει η συσκευή είναι μαύρο, πράσινο και μπλε και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην Κίνα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment