To Android 9 Pie είναι η κυρίαρχη έκδοση του mobile λειτουργικού

To Android 9 Pie είναι η κυρίαρχη έκδοση του mobile λειτουργικού
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ρυθμός εγκατάστασης του Android 10 είναι πολύ μεγάλος, αλλά το Android 9 παραμένει η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη έκδοση. Η κατάσταση στον κόσμο της Apple είναι διαφορετική, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το 90% των χρηστών έχει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού.
Τα στοιχεία της Google από τον περασμένο Μάιο δείχνουν ότι υπάρχουν 2.5 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες Android στον κόσμο, με το Android 10 να κατέχει μερίδιο της τάξης του 16%. Το Android 10 εγκαθίσταται με γοργό ρυθμό, σύμφωνα με την εταιρεία, με 100 εκατομμύρια συσκευές να αποκτούν τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος 5 μόλις μήνες από την παρουσίαση της. Ο ρυθμός αυτός είναι κατά 28% πιο γρήγορος από εκείνο με τον οποίο οι χρήστες επέλεγαν την αναβάθμιση σε Android 9 Pie.
Τα στοιχεία μαρτυρούν μία σταθερή κυριαρχία του Android 9 στις συσκευές με το mobile λειτουργικό της Google, το οποίο κατέχει μερίδιο 22%. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι η μετάβαση όλων στην πιο πρόσφατη έκδοση δεν είναι απλή υπόθεση, αφού σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται η αγορά νέας συσκευής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment