Galaxy S20 Fan Edition: έρχεται με οθόνη 120Hz

Είχαμε αναφέρει τον περασμένο μήνα ότι η Samsung αναπτύσσει μια έκδοση του Galaxy S20 σε χαμηλότερη τιμή και σε τρία χρώματα. Το τηλέφωνο πέρασε από benchmark και έδειξε ότι έρχεται με τον Snapdragon 865 στο εσωτερικό του. Σήμερα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και το χρονικό πλαίσιο ανακοίνωσης του τηλεφώνου.
Σύμφωνα με γνωστό leakster, το Galaxy S20 Fan Edition θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 865 και μια οθόνη Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η οθόνη θα έχει οπή με διάμετρο 3,3 mm για την selfie κάμερα. Η συσκευή έρχεται με σχεδιασμό με πιστοποίηση IP68. Αναφέρεται επίσης ότι θα έρθει με ελκυστική τιμή. Υπάρχουν φήμες ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει ένα νέο αισθητήρα κάμερας. 50MP ISOCELL GN1 στην Fan Edition. Θα έχει τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και 128 GB UFS εσωτερικής αποθήκευσης. Λογικά θα βρούμε και μια υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της αποθήκευσης. Διατίθεται σε χρώματα Prism Blue, Prism Violet / Prism Light Violet και Prism White.
Βρέθηκαν δύο αριθμοί μοντέλων: SM-G780 (LTE) και SM-G781 (5G). Το τηλέφωνο πιθανότατα θα τρέχει με Android 10 με One UI 2.5. Θα στοχεύσει πιθανώς όσους θέλουν προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας σε χαμηλότερη τιμή.

Geekbench

Το Galaxy S20 Fan Edition πέρασε από το Geekbench όπου αποκαλύπτεται ότι θα τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Το SD865 SoC είναι ένα πανίσχυρο flagship SoC και είναι αυτό που τροφοδοτεί όλη τη σειρά Galaxy S20 σε επιλεγμένες αγορές. Ελπίζουμε, ότι η Samsung θα κάνει κι εδώ ότι έκανε και με το Galaxy S10 Lite και δεν θα διαχωρίσει τη συσκευή σε παραλλαγές με Snapdragon και Exynos chipsets. Το Galaxy S10 Lite διατέθηκε με το Snapdragon 855 παγκοσμίως και μπορούμε να ελπίζουμε ότι με το Fan Edition θα γίνει το ίδιο με το SD865. Η λίστα του geekbench για το SM-G781B αποκαλύπτει το chipset Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 6GB RAM. Η συσκευή βαθμολογήθηκε με 737 και 2619 πόντους στις δοκιμές ενός πυρήνα και πολλαπλών πυρήνων αντίστοιχα.
[Πηγή] :
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment