5 πιο “τρελά” gadgets που είδαμε στην έκθεση CES 2019

Εδώ και 50 χρόνια η έκθεση CES έχει παρουσιάσει πάνω από 700.000 εγκαινιάσεις προϊόντων. Αποτελεί εδώ και μισό αιώνα την Μέκκα της τεχνολογίας και της καινοτομίας έχοντας φιλοξενήσει περισσότερους από 4500 εκθέτες. Έτσι και φέτος είδαμε και σας παρουσιάζουμε 5 από τα πιο Καινοτόμα προϊόντα της!
1. Ubtech Walker:
Αυτό το γοητευτικό ανδροειδές ρομπότ θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι ένας ολοκληρωμένος “home butler”. Σερβίρει, ενημερώνει για τις καθημερινές υποχρεώσεις του αφεντικού του, και παίζει και ποδόσφαιρο (εντάξει όχι σαν τον Μέσι..)
ubtech walker 570px
2. LG Signature Rollable OLED TV
Πρόκειται για την 1η παγκοσμίως πλήρως αναδιπλούμενη τηλεόραση. Το μέγεθός της LG Signature Rollableείναι 65″, τεχνολογίας OLED, και όταν μαζεύει στη βάση της μπορεί να λειτουργήσει και ως Home Cinema.
lg signature oled tv 570px
3. Hypnos Mask:
Δεν πρόκειται για μία απλή μάσκα ύπνου. Η συγκεκριμένη βοηθάει στο να μην ροχαλίζετε ή σας βοηθάει να κοιμηθείτε εάν ροχαλίζει ο διπλανός σας. Μόλις εντοπίσει ροχαλητό, χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο για να καθορίσει τη θέση ύπνου και δονείται για να σας κάνει να μετακινηθείτε σε μια πιο σωστή θέση. Αν αυτό δεν λύσει το πρόβλημα, αυξάνει την πίεση όταν εκπνέετε, βοηθώντας να ανοίξουν οι αεραγωγοί σας για να αναπνέετε καλύτερα.
hypnos mask 570px
4. Samsung “The Wall”:
Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν πολλά σπίτια που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την 98″ τηλεόραση της Samsung. Παρόλα αυτά το παρατσούκλι “The Wall” αντιστοιχεί στην 1η 4Κ MicroLED TV της Samsung που θα κυκλοφορήσει στις πιο οικιακές διαστάσεις των 75″.
samsung the wall 570px
5. Groove X Lovot:
Αφήσαμε για το τέλος ίσως το πιο χαριτωμένο από όλα τα gadgets που είδαμε στην έκθεση. Αυτό το ολίγον χνουδωτό ρομπότ με τα χαρακτηριστικά μεγάλα μάτια εκλιπαρεί για την προσοχή μας. Ακούει, βλέπει και μιμείται με την βοήθεια αισθητήρων αλλά μπορεί και να ντραπεί εάν δεν έχει μάθει ακόμη κάποιον. Η αγάπη που ζητάει μάλλον θα στοιχίσει ακριβά αφού απαιτούνται περίπου 5000 δολάρια για την απόκτησή του, η οποία δεν θα έρθει νωρίτερα από το τέλος του 2019.
groove x lovot 570px
Η φετινή έκθεση όπως και οι προηγούμενες είναι γεμάτη εκπλήξεις και καινοτομία. Το techblog δίνει και φέτος το παρόν στην CES 2019, που πραγματοποιείται στο Las Vegas στις 08 με 11 Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για όλα τα τελευταία νέα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment