Nokia 6.2 μέσα στο 2019, με hole-punch display;

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο ίντερνετ, η HMD Global, σκοπεύει μέσα στο 2019, να κυκλοφορήσει το επόμενο smartphone της σειράς Nokia 6, που όπως φαίνεται θα λέγεται Nokia 6 (2019) ή Nokia 6.2, και θα έχει hole-punch display.
Ήταν λίγο παραπάνω από ένα χρόνο από τότε που η HMD Global ανακοίνωσε το Nokia 6 (2018). Με έναν πιθανό διάδοχο στον ορίζοντα, το “Nokia Leaks” δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ποιές θα μπορούσαν να είναι οι προδιαγραφές του διαδόχου. Σύμφωνα με τη διαρροή, το λεγόμενο Nokia 6 (2019) – αναφέρεται επίσης και ως Nokia 6.2 – διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών με οπή για την μπροστινή κάμερα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ίδια οπή διάτρησης (hole-punch) που παρουσιάστηκε στα προσφάτως δημοσιευμένα renders για τις εκδόσεις Nokia 8.1 Plus.
Το Nokia 6 (2019) διαθέτει επίσης διπλές πίσω κάμερες 16 megapixel με υποστήριξη OZO Sound. Ο ήχος OZO χρησιμοποιεί αλγόριθμους έτσι τα μικρόφωνα του τηλεφώνου να μπορούν να καταγράψουν τρισδιάστατο ήχο 360 μοιρών. Η διαρροή δεν ανέφερε αν οι κάμερες Nokia 6 (2019) θα υποστηρίζουν επίσης την εστίαση και το ζουμ OZO, τα οποία επιτρέπουν να “ακολουθείται” μια πηγή ήχου και να απομονώνουν τον ήχο έτσι ώστε να αντιστοιχεί εκεί που εστιάζει το βίντεο αντίστοιχα. Κάτω από τo σασί, το Nokia 6 (2019) πάντα σύμφωνα με την δημοσίευση, θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 632 της Qualcomm και μνήμη RAM 4GB ή 6GB, αναλόγως του μεγέθους αποθήκευσης.
nokia 6.2 rumor 570px
Είναι πιθανό ότι το Nokia 6 (2019) θα τρέχει Android 9 Pie με το που θα κυκλοφορήσει, καθώς το τηλέφωνο θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ομάδας των Nokia smartphones, με Android One.
Η Nokia Leaks ισχυρίζεται ότι το Nokia 6 (2019) θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Κίνα που θα μπορούσε να συμπέσει ημερομηνιακά με το Nokia 8.1 Plus. Εάν είναι αλήθεια, το Nokia 6 (2019) θα ανακοινωθεί ενδεχομένως είτε στα τέλη Ιανουαρίου είτε κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο. Η Nokia Leaks υποστηρίζει επίσης ότι το τηλέφωνο “σίγουρα έρχεται” στις ΗΠΑ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment