Motorola Moto Z3: Το πρώτο 5G smartphone με εξωτερικό module

Στην έκθεση CES 2019, η Verizon (πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας στις ΗΠΑ) παρουσίασε το πρώτο της 5G smartphone. Στην πραγματικότητα όμως το τηλέφωνο της Motorola είναι μια 4G συσκευή, που με αντάπτορα μετατρέπεται σε 5G.
Το δίκτυο 5G είναι η επόμενη μεγάλη τεχνολογική αλλαγή στις τηλεπικοινωνίες και είναι μία από τις κυριότερες τάσεις στην φετινή έκθεση CES. Η επόμενη γενιά ασύρματων υπηρεσιών αναμένεται να ενισχύσει την ταχύτητα και την ανταπόκριση του δικτύου για βελτιωμένη συνολική εμπειρία χρήστη, αυξάνοντας την ταχύτητα ανταλλαγής δεδομένων μέχρι και 10 φορές, υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
moto z3 5g 2 570px
Το Motorola Moto Z3 ξεκίνησε αρχικά τον Αύγουστο του περασμένου έτους ως ένα τηλέφωνο 4G, με την επιλογή ενός Moto Mod που μπορεί να προσαρμόζεται στο πίσω μέρος της συσκευής (περιλαμβάνει δικιά του έξτρα μπαταρία) και έχει τη δυνατότητα να προσθέσει τη δυνατότητα λειτουργίας 5G. Σύμφωνα με το Cnet, το 5G Moto Mod θα γίνει η πρώτη συσκευή 5G της Moto Z3-Verizon μόλις η εταιρεία ενεργοποιήσει τη νέα υπηρεσία δικτύου.
moto z3 5g 3 570px
Ως συσκευή διαθέτει οθόνη 6.01 ιντσών Full HD+, τεχνολογίας Super AMOLED, με αναλογία διαστάσεων 18:9 και προστασία Gorilla Glass 3. Το smartphone τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm με 4GB μνήμης RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB. Το Moto Z3 διαθέτει διπλή κάμερα με δύο αισθητήρες 12 megapixel στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια selfie κάμερα ευρείας γωνίας, ανάλυσης 8 megapixel. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.000mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment