ZTE Axon M: Ανθεκτικό smartphone με τη dual οθόνη

Ιδιαίτερα ανθεκτικό αποδείχτηκε το ZTE Axon M, στη δοκιμή αντοχής του Zack Nelson στο κανάλι του JerryRigEverything. Tο ZTE Axon M, το οποίο διαφημίζεται σαν αναδιπλούμενο, αλλά στην ουσία αποτελεί ένα smartphone με dual οθόνη, πέρασε από το τεστ αντοχής του JerryRigEverything κι αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό. Χάρη στο Gorilla Glass 5 και το μεταλλικό του πλαίσιο κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλες τις δοκιμασίες που το υπέβαλλε ο Nelson σε ρεαλιστικές συνθήκες και υπέστη μόνιμη βλάβη όταν υποβλήθηκε σε δοκιμασίες που σπάνια ένα smartphone θα υποστεί στην πραγματικότητα. 
Επιπλέον, το smartphone επέζησε του τεστ λυγίσματος στο οποίο το υπέβαλλε ο Nelson, αν και όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος δεν θα άντεχε αν ήταν ανοιχτό (αντί για διπλωμένο) και κάποιος πίεζε προς την αντίθετη φορά στο σημείο που διπλώνει ο μεντεσές. Ακόμη, οι δύο οθόνες IPS LCD κατάφεραν να ανακάμψουν πλήρως από την έκθεση στη φωτιά για 8 δευτερόλεπτα. Επιπρόσθετα, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος εξακολουθούσε να λειτουργεί ακόμη κι όταν χαράχτηκε με λεπίδα. Σε πιο ακραίες συνθήκες βέβαια λειτούργησε τις μισές φορές. 
Το ZTE Axon M αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της κινέζικης εταιρείας να φέρει στην αγορά ένα αναδιπλούμενο smartphone αλλά έχει ήδη δεχτεί κριτική, καθώς κοστίζει περίπου 700 δολάρια και έρχεται με το Snapdragon 821, τσιπ δηλαδή αρκετά παλαιότερο για να δικαιολογεί την τιμή. Ωστόσο, σύμφωνα με τη ZTE, το Axon M είναι μόνο το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση των αναδιπλούμενων smartphone και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες συσκευές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment