Xperia XZ2 και XZ2 Compact: Εντυπωσιακή η αυτονομία

Τα νέα Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact αφήνουν θετικές εντυπώσεις μιας και η εταιρεία άλλαξε, αν όχι ολοκληρωτικά, σε κάποιο βαθμό το σχεδιασμό των ναυαρχίδων της και τις εφοδίασε με ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ένα από τα θέματα που απασχολούν όλες τις εταιρείες είναι η αυτονομία των συσκευών τους και φαίνεται πως η Sony έχει κάνει καλή δουλειά. Παραδοσιακά η Sony δεν τα πηγαίνει άσχημα στον τομέα της αυτονομίας των συσκευών της και είναι απορίας άξιο το πως τα καταφέρνει με τις φετινές ναυαρχίδες της οι οποίες διαθέτουν μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας από τις περσινές.
Πιο συγκεκριμένα, το Xperia XZ2 διαθέτει μπαταρία 3.180mAh ενω του Xperia XZ2 Compact βρίσκεται στα 2.870mAh, με τα περσινά XZ1 και ΧΖ1 Compact να διαθέτουν μπαταρία 2700mAh. Αυτό που παρατηρούμε είναι πως το XZ2 φτάνει σχεδόν τις 8 ώρες και 54 λεπτά αυτονομίας ενώ το XZ2 Compact φτάνει τις 9 ώρες και 13 λεπτά, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό με άλλες εταιρείες όπως τη Samsung με τα Galaxy S9 και S9+, αλλά και την Apple με τα iPhone 8 και iPhone X. Επίσης, βλέπουμε πως το XZ2 ξεπερνάει την αυτονομία του ΧΖ1 αλλά ο πραγματικός νικητής είναι το XZ1 Compact μιας και διαθέτει μικρότερη οθόνη και ανάλυση, σε σύγκριση με το ΧZ2 Compact.
Εκεί που δεν τα πηγαίνουν καλά οι συσκευές της Sony είναι στο χρόνο που διαρκεί η φόρτιση της συσκευής μιας και το OnePlus 5T μαζί με τα Galaxy S9 και S9+ είναι από τα smartphone που είχαν τη μικρότερη διάρκεια φόρτισης από το 0% στο 100%. Χαρακτηριστικά, τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact χρειάστηκαν 2 ώρες και 25 λεπτά για να φορτίσουν, τη στιγμή που το OnePlus 5T θέλει 1 ώρα και 30 λεπτά και 1 ώρα και 45 λεπτά για τα Galaxy S9 και S9+.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment