Huawei P20 Porsche Design: έρχεται με τριπλή κάμερα

Render που απεικονίζει μια συσκευή που εικάζεται ότι είναι το Huawei P20 Porsche Design διέρρευσε στο διαδίκτυο από το Weibo. Την εικόνα δημοσίευσε και το Slashleaks και χρήστης ακολούθησε με μια real-life εικόνα, η οποία απεικονίζει μια παρόμοια συσκευή, προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία στη διαρροή. Όμως, η εικόνα αυτή διαφέρει από τα renders που έχουμε δει για το Huawei P20 Prο, καθώς η τριπλή κάμερα έχει οριζόντια διάταξη κι ο ένας αισθητήρας απέχει από τους άλλους δύο. 
Τα renders του Huawei P20 Pro δείχνουν την κάμερα σε κάθετη διάταξη, αν και η Huawei στα teasers της την δείχνει σε οριζόντια. Η ονομασία της Leica είναι ευδιάκριτη. Το φινίρισμα της συσκευής που απεικονίζεται φαίνεται να είναι μαύρο ματ. Η οθόνη φαίνεται να έχει αναλογία 18:9, ενώ διακρίνεται και ένα «P», το οποίο όμως δεν φαίνεται στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο χρήστης του Slashleaks. 
Η σειρά Huawei P20 έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στο Παρίσι στις 27 Μαρτίου. Το Porsche Design πιθανότατα θα είναι μια πιο πολυτελής έκδοση του Huawei P20 Pro, η οποία θα κοστίζει περίπου 1.400 δολάρια. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ενώ πρόσφατα το Huawei Mate 10 Pro αποτέλεσε το πρώτο smartphone παγκοσμίως που οδήγησε ένα αμάξι.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment