Vernee Mars Pro με το πλαϊνό fingerprint sensor

Από την κυκλοφορία του Vernee Mars Pro, αρκετοί χρήστες το έχουν προτιμήσει για το στυλ και το σχεδιασμό του, τη μεταλλική κατασκευή αλλά και το ισχυρό hardware. Το Helio P25 της MediaTek μαζί με τα 6GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου προσφέρουν μια γρήγορη και άνετη εμπειρία χρήσης. Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στο Mars Pro, όμως, είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλάι! Ήταν μια καινοτομία της Vernee που δε συναντάμε σε άλλες συσκευές. 
Η εταιρεία αναγνώρισε πως συχνά δεν είναι βολικό για το χρήστη να βρίσκεται ο αισθητήρας στο εμπρός μέρος, καθώς μπορεί να του πέσει η συσκευή, προσπαθώντας να την ξεκλειδώσει με το ένα χέρι. Επίσης, δε θέλησε να τον τοποθετήσει στο πίσω μέρος καθώς αυτό θα σήμαινε αλλαγή του σχεδιασμού και επιπλέον, δε θα μπορούσε να ξεκλειδωθεί η συσκευή όντας πάνω σε ένα τραπέζι ή γραφείο, χωρίς να τη σηκώσει ο χρήστης. 
Η Vernee θεωρεί πως όλο και περισσότερα smartphones θα έχουν τον αισθητήρα στο πλάι, μελλοντικά. Στο Mars Pro το ξεκλείδωμα είναι πανεύκολο, είτε είστε αριστερόχειρας, είτε δεξιόχειρας. Το power button βρίσκεται στην ίδια πλευρά με τον αισθητήρα και ο τελευταίος ξεκλειδώνει σε μόλις 0,1 δευτερόλεπτα Μάλιστα, ορισμένες φήμες λένε πως το iPhone 8 θα έχει και αυτό τον αισθητήρα στο πλάι... αν αυτό συμβεί, τότε η Vernee θα έχει πραγματικά δείξει το δρόμο στους υπόλοιπους, με το Mars Pro.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment