Apple Pencil: Πατέντες θα υποστηρίζουν τα μελλοντικά iPhone

Δύο νέες πατέντες καταδεικνύουν ότι το Apple Pencil θα υποστηρίζει τα μελλοντικά iPhone. Περίπου ένα χρόνο πριν, ο Tim Cook δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα Apple Pencil σε ένα iPhone. “Αν μπορούσατε να δείτε τι μπορεί να δημιουργηθεί με αυτό (το Apple Pencil) σε ένα iPad ή ένα iPhone, είναι πραγματικά απίστευτο”. Αργότερα εμφανίστηκε μία πατέντα που περιέγραφε αυτό και τώρα έκαναν την εμφάνισή τους δύο πατέντες που περιγράφουν κάτι παρόμοιο και τις οποίες επικαλείται το Patently Apple.
Στην αίτηση για την πατέντα με αριθμό 20170242499 και τίτλο “Noise Correction for a Stylus Touch Device” η Apple αναφέρει ότι το συνοδευτικό σχήμα με αριθμό 1, απεικονίζει μια οθόνη αφής πχ ενός smartphone ή tablet, τα οποία αργότερα διευκρινίζεται ότι είναι όντως ένα iPhone και ένα iPad. Παρόλο που πολλές πατέντες απλά μένουν στα χαρτιά, αυτή φαίνεται ότι σταδιακά δεν θα παραμείνει εκεί καθώς αφενός υπάρχει ο ανταγωνισμός από το Galaxy Note 8, αφετέρου, αρκετοί χρήστες iPhone διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σε χρήση του Apple Pencil στη συσκευή τους.
Σε poll του 9to5 mac, τα δύο τρίτα των χρηστών δήλωσαν ότι σίγουρα θα χρησιμοποιούσαν ένα Apple Pencil με ένα συμβατό iPhone. Τέλος, να σημειωθεί ότι πληροφορίες θέλουν την Apple να κατασκευάζει μια μικρότερη έκδοση του Apple Pencil για τα iPhone, καθώς η συγκεκριμένη έκδοσή του, λόγω μεγέθους θα περιορίζεται σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment