Προσφορά στο Οικονομικό Smartphone Vkworld F2

Οι τιμές στη νέα γενιά των κινέζικων κινητών έχουν πάρει την κάθοδο αυτή την περίοδο, και καθημερινά υπάρχουν καλές ευκαιρίες. Δείτε το πολύ οικονομικό Vkworld F2 με μεγάλη φωτεινή οθόνη 5,0’’, μεταλλικό περίβλημα και καλές κάμερες της Sony με δύο φλας, αλλά και αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές σε πολύ χαμηλή τιμή για ελάχιστες ημέρες. Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας: 
Γιατί να αγοράσω το Vkworld F2 
Τα κινέζικα smartphone είναι καλή εναλλακτική λύση όταν θέλουμε ένα αξιοπρεπές και όμορφο κινητό για να κάνουμε όλες τις δουλειές μας, χωρίς να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το Vkworld F2 καθότι πληρώνοντας ελάχιστα χρήματα αποκτούμε ένα όμορφο και αξιοπρεπές smartphone, και μπορούμε να κάνουμε όλες τις εργασίες που θα κάναμε με ένα ακριβότερο κινητό. 
Πως μπορώ να αγοράσω το ελαφρύ smartphone 
Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το Vkworld F2 δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα. Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές. 
Οι προσφορές στα κινητά Vkworl
Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Vkworld είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest. Το Vkworld F2 διακρίνεται όπως είδαμε για την πολύ φθηνή τιμή, και έχει οθόνη 2.5D Arc IPS 5,0 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720). Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6580 στα 1.3GHz και έχει μνήμη RAM στα 2GB από την Samsung και 16GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro SIM. Η συσκευή είναι πολύ ελαφριά και ζυγίζει μόλις 123 γραμμάρια. Το Vkworld F2 τρέχει το Android 6.0, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 2200mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment